opc_loader
Filters
Demping

Hangende schuifdeursystemen

Met onze schuifdeursystemen is het mogelijk om zelf hangende schuifdeuren te plaatsen. In ons assortiment bieden we schuifdeursystemen voor houten en glazen hangende schuifdeuren. Voor alle schuifdeuren hebben we systemen van hoge kwaliteit welke welke in een paar stappen te plaatsen zijn. Voor iedere ruimte plaats je zelf een schuifdeur op maat welke voldoet aan jouw woonwensen.

Resultaat:1
Resultaat:1

Hangende schuifdeur op maat

Een kamerhoge schuifdeur is te plaatsen voor een garderobe- of inbouwkast maar ook goed als scheidingswand tussen kamers. In ons assortiment hangende schuifdeuren vind je schuifdeursystemen voor het hangend plaatsen van houten schuifdeuren. Voor schuifdeuren van verschillende breedtes met een gewicht tot wel 120 kilogram is er een systeem op maat. Kun je het gewenste schuifdeursysteem niet vinden? Neem contact met ons op we helpen je graag verder. 

Levering schuifdeursystemen

Onze schuifdeursystemen voor hangende schuifdeuren worden zo compleet mogelijk geleverd. Op de productpagina van ieder schuifdeursysteem staat weergeven hoe de garnituur geleverd wordt. Maak het systeem compleet met onze looprails en bevestigingsrails uit ons deurrails assortiment. Al onze accessoires en systemen zijn van professionele kwaliteit en worden snel en verzekerd verzonden.