opc_loader

Geleiders

In ons online assortiment vind je vele soorten geleiders met elk hun eigen toepassing. Zo zijn er kogelgeleiders met een draagvermogen tot 45 kilogram, softclose geleiders en push open geleiders. De Blum ladegeleiders zijn ideaal om te plaatsen in keuken- en badkamers en zijn geschikt voor onzichtbare montage. Voor lades van alle formaten vind je op ProBeslag de juiste geleiders.

Softclose ladegeleiders

Met een softclose ladegeleider sluit iedere lade geruisloos. Daarnaast zijn de softclose geleiders van hoge kwaliteit wat maakt dat de lades ook geruisloos glijden. Naast de standaard softclose geleiders vind je in onze online shop ook een ruim assortiment aan Blum softclose geleiders. Deze geleiders zijn eenvoudig en variabel af te stellen en zijn onder andere geschikt voor massief houten laden. Onze geleiders hebben gemiddeld een draagvermogen tot 45 kilogram. Het exacte draagvermogen staat per product vermeld.

Push open ladegeleiders

Naast softclose kunnen vele type Blum geleiders ook afgewerkt worden met een push open systeem. Door het plaatsen van dit openingsmechanisme komt de lade vloeiend uitschuiven door te drukken op de lade. Welke geleider je ook monteert met onze geleiders schuiven alle lades subtiel in en uit. Beklijk ook ons meubelbeslag speciaal voor het afwerken van je lades zoals onze RVS knoppen en glazen grepen. Alle producten worden snel en verzekerd verzonden.