opc_loader

Geleiders

Ladegeleiders vind je veel terug in keukenlades en badkamermeubels voor een soepele beweging. ProBeslag uit Amensoort biedt een ruim online assortiment aan met verschillende soorten geleiders, elk met hun eigen toepassing. Zo vind je in ons aanbod bijvoorbeeld kogelgeleiders met een draagvermogen tot wel 45 kilogram, softclose geleiders, maar ook geleiders met een push-open-systeem. Welke ladegeleiders je het best kunt kopen, is natuurlijk geheel afhankelijk van de gewenste toepassing. De ladegeleiders van Blum zijn bijvoorbeeld ideaal om te plaatsen in de keuken en de badkamer en hebben een onzichtbare montage. Ontdek ons uitgebreide assortiment.

Met softclose ladegeleiders sluit je iedere lade geruisloos

Kies je voor softclose ladegeleiders van hoogwaardige kwaliteit? Dan sluit je iedere lade eenvoudig én geruisloos. Naast de standaard softclose geleiders, vind je in ons assortiment ook (onderbouw-)geleiders van het merk Blum. De geleiders zijn eenvoudig en variabel af te stellen en zijn onder meer geschikt voor massief houten laden. Met een gemiddeld draagvermogen tot 45 kilogram, zijn de ladegeleiders zeer sterk. Het exacte draagvermogen staat per product vermeld. Diverse typen Blum geleiders kunnen tevens afgewerkt worden met een push-open-systeem. Na het plaatsen van dit openingsmechanisme, hoef je enkel te drukken op de lade, waarna deze vloeiend openschuift.

Ontdek ons aanbod aan geleiders en bestel jouw favoriet

Wil je ladegeleiders en accessoires bestellen? Bekijk ook eens ons meubelbeslag, waaronder rvs-knoppen en glazen grepen, waarmee je lades netjes afwerkt. Plaats je een bestelling bij ProBeslag in Amersfoort voor 22:00 uur? Dan verzenden wij deze dezelfde dag nog. Bij vragen of behoefte aan advies, neem je contact met ons op door te bellen naar 033-258-7176 of te mailen naar contact@probeslag.nl.