opc_loader

Inbouw stekkerdoos

Inbouw stekkerdoos

Inbouw stekkerdozen voor het stijlvol wegwerken van contactpunten en USB poorten. In ons assortiment vind je meerdere soorten inbouw contactdozen en ook opbouw stekkerdozen. Ideaal voor het netjes wegwerken van contactpunten op onder andere het kantoor of in de keuken. Al onze stekkerdozen zijn eenvoudig te installeren en worden snel geleverd!

Resultaat:1
Resultaat:1

Inbouw stekkerdozen van hoge kwaliteit

Onze stekkerdozen zien er niet alleen mooi uit maar zijn van hoge kwaliteit zo bieden we onder meer de stekkerdozen van Bachmann aan. Er zijn in te bouwen stekkerdozen met meerdere stopcontacten en ook stekkerdozen waar contactpunten gecombineerd worden met USB poorten. Alle inbouw contactdozen vallen weg in het blad voor een strakke en opgeruimde uitstraling. En het inbouwen is eenvoudig in een paar stappen zelf te doen.

Design stekkerdozen

Onze in- en opbouw stekkerdozen hebben elk hun eigen look. Zo zijn er design stekkerdozen met strakke lijnen en ronde stekkerdozen met een RVS afwerking. Voor iedere ruimte vind je in onze online shop de beste oplossing. Onze stekkerdozen worden snel geleverd en hebben een hebben standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Ontdek alle mogelijkheden online, heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.