opc_loader

Inbouw stekkerdoos

Inbouw stekkerdoos

Een inbouw stekkerdoos bestel je natuurlijk bij ProBeslag, gevestigd in Amersfoort. Met een inbouw stekkerdoos is het heel eenvoudig alle contactpunten en usb-poorten op een stijlvolle manier weg te werken. In ons assortiment vind je verschillende soorten inbouw contactdozen en opbouw stekkerdozen. Alle onze stekkerdozen zijn eenvoudig te installeren en worden bovendien snel geleverd.

Resultaat:1
Resultaat:1

Een inbouw stekkerdoos met contactpunten

Een inbouw stekkerdoos kan zowel op kantoor als in huis worden geïnstalleerd. De stekkerdozen zijn van hoogwaardige kwaliteit, hebben een mooi uiterlijk en gaan ook voor een lange tijd mee. Heb je interesse in een stekkerdoos met meerdere stopcontacten of wens je een stekkerdoos in te bouwen die ook over USB-poorten beschikt? Waar jouw voorkeur nu naar uit gaat: met een inbouw stekkerdoos uit ons aanbod, krijgt het tafel- of bureaublad een strakke en opgeruimde uitstraling. Het inbouwen zelf, doe je binnen enkele eenvoudige stappen. Bekijk ook onze kabeldoorvoeren en inbouwledverlichting.

Diverse soorten stekkerdozen

Onze in- en opbouw stekkerdozen hebben elk hun eigen look. Zo vind je in ons aanbod design stekkerdozen met strakke lijnen, maar ook ronde stekkerdozen met een rvs-afwerking. Voor iedere ruimte bieden wij de beste oplossing. Wanneer je een inbouw stekkerdoos bestelt, ontvang je tevens standaard één jaar fabrieksgarantie.

Werk alle contactpunten op een stijlvolle manier weg

Wil je een inbouw stekkerdoos bestellen bij een echte specialist in meubelbeslag? Bestel al je benodigdheden eenvoudig bij ProBeslag in Amersfoort. Plaats je je bestelling voor 22.00 uur op een werkdag? Dan verzenden wij je bestelling diezelfde dag nog. Heb je vragen of behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 033-258-7176 of stuur een e-mail naar contact@probeslag.nl.