opc_loader

Keuken

Als je zelf een keuken gaat bouwen of gaat verbouwen heb je professioneel gereedschap nodig. Zowel voor het monteren van je keuken als het afwerken van je keuken vind je op ProBeslag het juiste gereedschap. Bekijk in ons keuken assortiment onze verstelbare keuken poten en speciale verbinders voor het keukenblad. Ook voor het zagen of frezen van keukenbladen bieden wij diverse freessjablonen.

Een nieuwe keuken of je keuken verbouwen?

Is jouw keuken toe aan een opknapbeurt? Dan kun je ervoor kiezen om een nieuwe keuken te plaatsen of alleen een paar elementen op te knappen. Een volledig nieuwe keuken geeft meer vrijheid maar is ook kostbaar in tijd en geld. Vaak kun je door enkele elementen aan te passen je keuken een nieuwe moderne uitstraling geven welke weer een tijd mee kan. Zo kun je door middel van nieuwe keukengrepen en verlichting voordelig je huidige keuken opknappen.

Keuken zelf verbouwen

Ga je zelf de keuken in zijn geheel of gedeeltelijk verbouwen dan heeft ProBeslag de juiste materialen. Voor keukenkasten zijn er verschillende soorten klepbeslag en natuurlijk ook softclose scharnieren. En je keukenlades bouw je mooi in met onze lade geleiders. Ontdek met ons keukenbeslag alle mogelijkheden voor het realiseren van jouw droomkeuken. Al het keukenbeslag voor montage en afwerking bestel je eenvoudig in een paar klikken online.