opc_loader

Absorptie koelkasten

Op zoek naar een goede inbouw koelkast of een klein vrijstaand koelkastje? Voor in je slaapkamer, huiskamer, studentenkamer of in de garage? Dan zit je bij ProBeslag goed. Wij bieden verschillende soorten minibars aan, van speciaal voor medicijnen tot geluidsloze koelkasten. Uiteraard ook in verschillende kleuren, in verschillende groottes en met meerdere niveaus zowel in de mini koelkast zelf als in de deur. Er zit altijd een minicooler voor je tussen!

Resultaat:1
Resultaat:1

Medicijnen koelkast

ProBeslag biedt speciale medicijn mini koelkasten aan. Hier zitten speciale lades in, die onafhankelijk van elkaar op slot te doen zijn. Zo kunnen mensen die er niets te zoeken hebben, niet zomaar een medicijn pakken. Verder heeft een medicijn koelkastje laden die geen warme lucht van buiten binnenlaten bij het openen van de deur. De medicijnkoelkast maakt een geluidje wanneer de deur langer dan twintig seconden open is. Zo weet je zeker dat de medicijnen op de juiste temperatuur blijven.

Geluid minibar

Zet je een minicooler op je slaapkamer neer? Dan vind je het waarschijnlijk erg belangrijk dat de koelkast volledig geluidsstil is. Staat het mini koelkastje in de garage? Dan maakt het (heel licht) zoemen van bijvoorbeeld de ingebouwde ventilator niet zo veel uit. ProBeslag biedt beide opties.

Inbouw koelkast of vrijstaande minicooler?

Wil je liever de mini koelkast mooi opgeborgen hebben in een (kleding)kast? Ga dan voor een inbouwkoelkast. Heb je eigenlijk geen kastruimte meer over en stoort het je niet dat er een koelkast onder bijvoorbeeld je bureau staat? Dan kun je kiezen voor een vrijstaande minibar, deze heeft ProBeslag in verschillende kleuren.

Ruimte (aantal liter in koelkast)

Wat wil je kwijt in de mini koelkast? Een paar blikjes drinken of meerdere 1,5 liter-flessen? Op de foto's bij de minibars is goed te zien hoe je de mini koelkast functioneel kunt vullen en hoeveel liter ruimte jij nodig hebt bij je minicooler.

Niveaus minicooler

In aanvulling op de ruimte van de minibar; hoeveel niveaus wil je in je mini koelkast hebben? Twee of drie? En moet er in de deur ook ruimte zijn? Zo ja, ook in de deur meerdere niveaus? Voor ieder wat wils heeft ProBeslag minicoolers.

Sleepscharnier voor inbouwkoelkasten

Mocht je een inbouw koelkast aanschaffen, houdt er dan rekening mee dat er vaak geen sleepscharnier voor inbouwkoelkasten bij zit. Dit is wel nodig om het mooi te bevestigen aan de kastdeur. ProBeslag biedt dit sleepscharnier voor inbouwkoelkasten aan.