opc_loader

Keuken inbouwsystemen

Keuken Inbouwsystemen

Met onze inbouwsystemen voor de keuken maak je optimaal gebruik van de ruimte van je hoekkast. Voor verschillende formaten hoekkasten biedt Probeslag de stijlvolle oplossing. Zo vind je in in ons assortiment hoekkasten van Le Mans met handige draaiplateaus welke zowel links- als rechtsdragend te verkrijgen zijn.

Resultaat:1
Resultaat:1

 

Le Mans hoekkasten

De hoekkast in de keuken wordt vaak niet volledig benut maar met een handig inbouw draaiplateau maak je gebruik van alle ruimte in de hoek. Onze inbouwsystemen zijn eenvoudig in te bouwen en al te plaatsen in inhoekkasten met een deurbreedte vanaf 40 centimeter. De plateaus schuiven in een vloeiende beweging uit en zijn zeer sterk. Zo hebben de plateaus van de Le Mans inbouwsystemen een draagvermogen tot wel 25 kilogram.

Bouw je eigen droomkeuken

Alle inbouwsystemen voor de keukenkasten leveren wij zeer compleet. Zo heb je alles in huis om jouw droomkeuken te bouwen. Naast oplossingen voor hoekkasten vind je in ons assortiment ook handige inbouw prullenbakken, moderne keukengrepen en led verlichting voor een sfeervolle uitstraling. Bestellen gaat in een paar klikken en al onze producten worden snel en verzekerd verzonden.