opc_loader

Keuken prullenbak

Inbouw prullenbak

Een inbouw prullenbak mag niet ontbreken in de moderne keuken. Met een inbouw prullenbak is de lelijke afvalemmer netjes “verborgen” zonder dat dit veel ruimte in de keuken in beslag neemt. De prullenbakken zijn in verschillende kasten te plaatsen zo zijn er hangende prullenbakken, prullenbakken op geleiders en afvalemmers welke kantelen.

Resultaat:1
Resultaat:1

 

Inbouw prullenbakken in ieder formaat

Voor keukenkasten van verschillende afmetingen hebben we de juiste inbouwoptie. Zo zijn er kleine prullenbakken vanaf 15 liter welke in een kleine kast geplaatst kunnen worden. Heb je meer ruimte? Ga dan voor een grote klep prullenbak of een prullenbak op ladegeleiders. Je kunt ervoor kiezen om 1 grote afvalemmer te plaatsen of afvalemmers van verschillende afmetingen naast elkaar te plaatsen. Ideaal voor het scheiden van afval.

Installeren keuken afvalemmer

De inbouw afvalemmers worden zeer compleet geleverd voor het probleemloos installeren in je eigen keuken. De afmetingen van de inbouw prullenbak zijn aangegeven bij de extra informatie op de productpagina. De inbouw prullenbakken en het montage materiaal is van hoge kwaliteit en kan tegen een stootje. Bekijk in ons assortiment alle opties en bouw je eigen droomkeuken met onze keukeninrichting en moderne verlichting.