opc_loader

Uitrekelementen

Op zoek naar een uitrekelement voor in je (keuken)kast? Dan zit je bij ProBeslag goed! ProBeslag biedt zowel uitrekelementen aan voor onderkasten als voor achter deuren. Wil je een uittrekelement met antislip of juist met een rooster? Probeslag biedt allerlei verschillende onderdelen aan zodat jij je keukenkast kan indelen zoals jij dat wilt!

Resultaat:1
Resultaat:1

Uittrekelement met rooster of bodemplaat

ProBeslag heeft uittrekelementen met een rooster of een (antislip) bodemplaat. Een rooster is handig voor wanneer je er zaken in verwacht te zetten die groot zijn en af en toe een beetje vochtig kunnen zijn, zoals pannen. Een bodemplaat is handig voor bijvoorbeeld levensmiddelen en servies.

Uittrekelement onderkast of achter deur?

ProBeslag biedt uittrekelementen aan voor onderkasten of juist achter een deur. Net wat jij nodig hebt of gemakkelijker vindt.

Opvullijst uittrekelement

Houd er rekening mee dat je waarschijnlijk nog wel een opvullijst nodig hebt om het uittrekelement goed te gebruiken. Maar niet getreurd, want ProBeslag biedt deze aan in twee verschillende kleuren.

Uittrektype Blum Tandem

De uittrekelementen van ProBeslag beschikken over het uittrektype Blum Tandem, dit is volledig uittrekbaar met geïntegreerde demping Blumotion.