opc_loader

Keukenblad

Als je zelf je eigen keuken bouwt of gaat verbouwen kun je niet zonder het juiste gereedschap. Op ProBeslag vind je professioneel gereedschap om jouw keukenblad op maat te frezen en perfect sluitend te bevestigen. Omdat je keukenblad vaak uit meerdere delen bestaat koop je in onze online shop freessjablonen en werkbladverbinders voor een naadloze verbinding.

Resultaat:1
Resultaat:1

 

Zelf plaatsen van een keukenblad

Het zelf bouwen van je eigen keuken biedt vele voordelen op het gebied van ontwerp en is kostenbesparend. Om je keuken professioneel te plaatsen is het juiste gereedschap onmisbaar. Vooral het perfect op elkaar aan laten sluiten van twee losse bladen kan een uitdaging zijn. Met een freessjabloon heb je de handleiding in huis voor het zagen/frezen van het werkblad. Vervolgens kun je de twee losse bladen stevig bevestigen met een werkbladverbinder.

Keukenbeslag voor het afwerken van de keuken

Naast alles voor het monteren vind je in ons online assortiment ook stijlvol keukenbeslag voor het afwerken van je keuken. Zo zijn er knoppen en keukengrepen in verschillende stijlen welke je keukenkastjes een eigen stijlvolle look geven. En ook de beste keukenspotjes waaronder inbouwspots en railsystemen koop je eenvoudig in een paar klikken online. Met ons keukenbeslag en verlichtingsmogelijkheden creëer je een moderne luxe keuken.