opc_loader

Keukenpoten

Keukenpoten

Als je je eigen keuken bouwt zijn onze te verstellen keukenpoten onmisbaar. Onze keukenpoten bevestig je eenvoudig onder de keuken kasten en de poten zijn eenvoudig te verstellen zonder gereedschap. Onze keukenpoten zijn leverbaar in verschillende hoogtes zo vind je altijd de juiste keukenpoten voor jouw nieuwe keuken.

Resultaat:1
Resultaat:1

 

Doe het zelf keuken

Zelf een keuken bouwen is voordelig en biedt alle mogelijkheden voor een droomkeuken op maat. Als je je eigen keuken gaat bouwen of je oude keuken gaat verbouwen vind je in onze online shop het juiste keukenbeslag. Voor het monteren van de kasten zijn er hoekverbinders en klepscharnieren en voor de kastdeuren het juiste klepbeslag waaronder ook soft close scharnieren. En om je keukenkast een eigen look te geven hebben we een ruim assortiment aan originele en stijlvolle keukengrepen.

Plaatsen van keukenpoten

Onze keukenpoten zijn eenvoudig te plaatsen door ze vast te schroeven op de hoeken van de keukenkast. De keukenpoten zijn in hoogte nog enkele millimeters verstelbaar door het draaimechanisme. Op deze manier kun je de kasten eenvoudig waterpas stellen. Ook vind je in ons assortiment keukenpoten speciale plinthouder clips. Deze clips kun je eenvoudig aan de keukenpoten bevestigen om zo plinten strak en netjes vast te zetten. Bouw je eigen droomkeuken met het beste keukenbeslag!