opc_loader

Relingsysteem Kessebohmer

ProBeslag biedt de verschillende (onderdelen van) relingsystemen van het merk Kessebohmer aan. Uiteraard een wandprofiel om alles aan te hangen, maar ook een dubbele foliehouder, een lijmset, magnetische messenhouder, hakenrekjes en nog veel meer. Met Kessebohmer weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt, en de keuken wordt er altijd mooier van!

Resultaat:1
Resultaat:1

Merk Kessebohmer

Het merk Kesseböhmer staat voor innovatieve oplossingen en een krachtige combinatie van design, functie en kwaliteit. Vandaag de dag is de Kesseböhmer groep nog steeds in handen van én wordt geleid door de huidige generatie van de oprichtersfamilie. Hun kerncompetentie is de metaalbewerking, en dat laten ze zien bij deze relingsystemen! 

Wandprofiel Kessebohmer relingsysteem 

Hoeveel ruimte heb je in je keuken voor een Kessebohmer relingsysteem? ProBeslag biedt relingsystemen aan van verschillende groottes, van 60, 90 en 120 centimeter breed. Er is altijd een relingsysteem van Kessebohmer geschikt voor jouw keuken!

Onderdelen en opties voor een Kessebohmer relingsysteem 

ProBeslag biedt verschillende onderdelen en opties voor een Kessebohmer relingsysteem. Wil je bijvoorbeeld een keukenrolhouder of een dubbele foliehouder? Of allebei? Het kan allemaal. Ook een lang hangend schap of juist een korte, of een hakenrekje is allemaal mogelijk. Ook biedt ProBeslag een speciaal bakje aan die perfect past op de onderdelen van een Kessebohmer relingsysteem, dit kan gebruikt worden als kruidenpot of als bakje voor (groot) bestek.

Kessebohmer relingsysteem schroeven of lijmen?

Elk wandprofiel van een Kessebohmer relingsysteem is eenvoudig te monteren door middel van schroeven, maar ProBeslag biedt ook een speciale lijmset aan. Deze speciale lijm is zo krachtig dat het niet onder doet voor het draagvermogen van schroeven.