opc_loader

Relingsysteem

ProBeslag biedt verschillende mooie relingsystemen en relingsets aan. Zo kun je er zelf één samenstellen met een wandprofiel en losse onderdelen, maar kun je er ook één complete set kopen. Een relingsysteem maakt een keuken overzichtelijker, strakker, mooier en hygiënischer. En wil je het tegen de wand schroeven of wil je het lijmen voor het meest strakke effect? Voor beide opties heeft ProBeslag een oplossing.

Resultaat:1
Resultaat:1

Complete set relingsysteem

Wil je een complete set voor een reling systeem? Dan zit je bij ProBeslag goed. Zo hoef je niet zelf na te denken welke bakjes je allemaal wilt en of dit wel goed bij elkaar past. Nee, bij een reling set krijg je van elke bak/houder één en weet je zeker dat je goed zit.

Relingsysteem aparte onderdelen

Wil je juist alles in eigen hand houden wat betreft het relingsysteem en de verschillende onderdelen? Ook dan zit je bij ProBeslag goed, wij bieden namelijk alle onderdelen apart aan. Als jij bijvoorbeeld nooit keukenrol gebruikt, hoef je ook geen keukenrolhouder te hebben. Deze hoef je dan niet aan te schaffen.

Het wandprofiel van het relingsysteem lijmen of schroeven?

Als je het wandprofiel van het relingsysteem wilt ophangen kan dat natuurlijk door middel van schroeven, maar het mooiste is als je de schroeven niet ziet. En dat kan als je het lijmt! Hiervoor bieden we een speciale lijmset aan, met uiteraard een zeer krachtige lijm zodat alles keurig blijft hangen.

Kleur

Op dit moment biedt ProBeslag zwarte relingsystemen aan, hier komen in de toekomst meerdere kleuren bij. Zwart is altijd goed, en staat in elk interieur.