opc_loader

Spoelbakken

Hoge kwaliteit spoelbakken om zelf in te bouwen leverbaar in diverse afmetingen. In ons assortiment vind je enkele spoelbakken, dubbele spoelbakken en tevens spoelbakken welke te combineren zijn met voedselvermalers. Passend voor iedere keuken is er een geschikte spoelbak. Bestel een RVS spoelbak met een moderne look of ga voor een handgemaakte tegelbak welke een blikvanger in iedere keuken is.

 

Professionele spoelbakken

Al onze spoelbakken zijn van de hoogste kwaliteit en zeer duurzaam voor jarenlang gebruik. De spoelbak is samen met het fornuis het middelpunt van de keuken. En dat een spoelbak niet alleen functioneel is maar ook nog eens stijlvol kan zijn bewijzen onze handgemaakte tegelspoelbakken van Caressi. Want of je nu een moderne keuken met RVS elementen wilt bouwen of een landerlijke keuken met originele elementen, met onze zelf te monteren spoelbaken creëer je jouw eigen droomkeuken helemaal in jouw stijl.

Enkele en dubbele spoelbakken

Voor kleinere keukens is een enkele spoelbak ideaal, maar mocht er meer ruimte zijn dan is een dubbele spoelbak ook zeer prettig in gebruik. Een dubbele spoelbak geeft net wat meer ruimte om de vaat voor te spoelen of de groenten te wassen in de extra kleine spoelbak. Maar speciaal voor enkele spoelbakken vind je in ons assortiment spoelbak accessoires ook verschillende inzetbakken welke eenvoudig in de spoelbak te leggen zijn.