opc_loader

Spoelbak accessoires

Spoelbak accessoires

Inzetspoelbakken, afdruiproosters en sifons. Alle accessoires voor het monteren en compleet maken van de spoelbak in de keuken vind je op ProBeslag. Maak je spoelbak compleet met een handige inzetbak welke extra ruimte geeft om te spoelen en te wassen. Er zijn verschillende formaten RVS inzetbakken leverbaar zodat er altijd een inzetbak is welke in jouw spoelbak past. Ontdek nu de mogelijkheden!

Resultaat:1
Resultaat:1

 

Voordelige sifons voor spoelbakken

Voor het monteren van je spoelbak is de juiste sifon onmisbaar. In ons assortiment vind je voordelige enkele en dubbele sifons welke ruimte besparend te monteren zijn. De sifons zijn van hoge kwaliteit en sluiten goed af om lekken te voorkomen. Als de spoelbak volledig gemonteerd is kun je de keukenspoelbak compleet maken met een inzetbak en bijpassend afdruiprooster. Zowel de inzetbakken als de afdruiproosters van het merk Caressi zijn leverbaar in vele kleuraccenten passend in de stijl van jouw keuken.

Opvouwbaar afdruiprooster

Om de vaat te laten drogen of om hete pannen af te laten afkoelen, een afdruiprooster is de handige keukenaccessoire. In onze online shop vind je een opvouwbaar afdruiprek van duurzame RVS materialen welke eenvoudig op te bergen is en zeer weinig ruimte in beslag neemt. Het afdruiprooster is tevens uit te rollen over de spoelbak zodat er boven de spoelbak een afdruiprek ontstaat en het keukenblad de nodige werkruimte blijft bieden.