opc_loader
Filters
Hoogte
lengte
Montage
Materiaal

Ventilatieroosters rechthoekig

In ons ruime assortiment ventilatieroosters vind je altijd het juiste ventilatierooster voor iedere ruimte. Zoek eenvoudig op afmeting en materiaal soort voor het ventilatierooster wat voldoet aan jouw wensen. Al onze ventilatieroosters zijn van hoge kwaliteit voor een lange levensduur. Naast ventilatieroosters vind je op Probeslag ook de juiste klemprofielen en dwarsverbinders. 

Resultaat:12VolgendeToon alles
Resultaat:12VolgendeToon alles

Ventilatierooster plaatsen

Om iedere ruimte goed te ventileren is het plaatsen van een ventilatierooster noodzakelijk. Vooral in vochtige ruimtes zoals badkamers of ruimtes die weinig anders weinig in gebruik zijn, zoals een berging, biedt een ventilatierooster de oplossing. Het kiezen van het juiste ventilatierooster ligt onder andere aan de grote van de ruimte en waar het ventilatierooster geplaatst kan worden. Om een ventilatierooster zo min mogelijk te laten opvallen kan er gekozen worden voor een rustige kleur passend bij de rest van de ruimte.

Ventilatierooster in de keuken

Speciaal voor de keuken hebben we een ruim assortiment aan ventilatieroosters. Zo zijn onze lange rechthoekige ventilatieroosters ideaal om in te bouwen in de keukenplint. Een plintrooster valt nauwelijks op maar biedt toch de wenselijke luchtkwaliteit in de keuken. Naast plintroosters vind je op ProBeslag in het assortiment ronde ventialtieroosters ook vele plafondroosters voor in de keuken.