opc_loader

LED verlichting

Wanneer je ledverlichting wilt inbouwen, kun je terecht bij ProBeslag in Amersfoort. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige bouwartikelen. Of je nu op zoek bent naar meubelbeslag, scharnieren, ophangsystemen of verlichting: als klusser vind je in ons assortiment alles wat je nodig hebt voor een succesvolle afronding van je nieuwe project.

Ledverlichting inbouwen voor stijlvolle verlichting

Wij verzorgen met alle plezier de artikelen die je nodig hebt voor het inbouwen van ledlampen. Het inbouwen van ledverlichting is een geschikte keuze voor het verlichten van diverse ruimtes, zoals de woonkamer, keuken of badkamer. Ook kun je ledverlichting eenvoudig (laten) inbouwen in meubels en kasten. Ook artikelen die je nodig hebt voor het inbouwen van ledverlichting, zoals de juiste voedingen en schakelaars, bestel je eenvoudig in onze online shop.

De voordelen van het inbouwen van ledverlichting

Wil je, in plaats van gloeilampen of halogeenlampen, ledverlichting inbouwen? Dan geniet je van de volgende voordelen:

  • Zeven keer minder stroomverbruik dan reguliere lampen;
  • Verlichtingsbronnen die niet te warm worden;
  • Lampen met een lange levensduur, circa 50.000 branduren;
  • Helder en mooi licht;
  • Verlichting dat direct brandt op vol vermogen.

Passende verlichting in je meubel met ingebouwde ledlampen

Wil je verlichting toevoegen aan je vitrine- en keukenkastjes? Dan bieden ingebouwde ledlampen uitkomst. Met een inbouwspotje werk je de verlichting en de kabels netjes en eenvoudig weg en wordt de verlichting een onderdeel van je meubel. Biedt jouw meubel geen ruimte voor het inbouwen van ledverlichting? Dan kun je kiezen voor onderbouw lampen of staande ledlampen. Voor het plaatsen van ledverlichting heb je het juiste type voeding en een passende schakelaar nodig. Wij bieden zowel sensorschakelaars als dimmers en normale drukschakelaars.

Bestel de juiste ledverlichting de ruimtes in jouw woning

ProBeslag is dé webwinkel in Amersfoort met een ruim aanbod aan onder meer meubelbeslag, ledlampen en schapdragers. Hoe jouw project er ook uit ziet: bij ons vind je de juiste benodigdheden. Plaats je je bestelling voor 22.00 uur (op werkdagen)? Dan verzenden wij je producten dezelfde dag nog. Heb je vragen over het inbouwen van ledverlichting of behoefte aan advies omtrent de beste ledverlichting voor een ruimte? Dan bereik je ons via  contact@probeslag.nl of 033-258-7176.