opc_loader

LED verlichting

Wanneer je ledverlichting wilt inbouwen en de juiste benodigdheden zoekt, kun je terecht bij ProBeslag. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige bouwartikelen. Of je nu op zoek bent naar meubelbeslag, scharnieren, ophangsystemen of verlichting: als klusser vind je in ons assortiment alles wat je nodig hebt voor een succesvolle afronding van je nieuwe project. Ontdek ons assortiment!

Ledverlichting inbouwen voor stijlvolle verlichting

Wij verzorgen met alle plezier de artikelen die je nodig hebt voor de inbouw van ledlampen. Ledverlichting is een geschikte verlichting voor diverse ruimtes, zoals de woonkamer of keuken. Ook kun je ledverlichting eenvoudig (laten) inbouwen in meubels en kasten. Of je nu op zoek bent naar inbouw verlichting, rails verlichting of ledstrips: bij ProBeslag vind je voor iedere ruimte en ieder meubel de perfecte verlichting. Ook artikelen die je nodig hebt voor de inbouw van ledlampen, zoals de juiste voedingen en schakelaars, bestel je eenvoudig in onze online shop.

De voordelen van de inbouw van ledlampen

Wil je in plaats van gloeilampen of halogeenlampen ledverlichting inbouwen, dan geniet je van de volgende voordelen:

  • Zeven keer minder stroomverbruik dan reguliere lampen;
  • Verlichtingsbronnen die niet te warm worden;
  • Lampen met een lange levensduur, circa 50.000 branduren;
  • Helder en mooi licht;
  • Verlichting dat direct brandt op vol vermogen.

Passende verlichting in je meubel

Wil je verlichting toevoegen aan je vitrine- en keukenkastjes? Dan biedt inbouw van ledlampen de uitkomst. Met een inbouwspotje werk je de verlichting en de kabels netjes en eenvoudig weg en wordt de verlichting een onderdeel van je meubel. Biedt jouw meubel geen ruimte voor het inbouwen van ledverlichting? Dan kun je kiezen voor onderbouw lampen of staande ledlampen. Voor het plaatsen van ledverlichting heb je het juiste type voeding en een passende schakelaar nodig. Ook deze artikelen vind je in ons assortiment. Wij bieden zowel sensorschakelaars als dimmers en normale drukschakelaars.

Plaats je bestelling!

ProBeslag is dé webwinkel met een ruim assortiment aan bed-, draai-, keuken- en meubelbeslag. Hoe jouw project er ook uit ziet: bij ons vind je de juiste benodigdheden. Plaats je je bestelling voor 22.00 uur (op werkdagen), dan verzenden wij je producten dezelfde dag nog. Heb je vragen of behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op. Dit kan door een e-mail te sturen naar contact@probeslag.nl of te bellen naar 033-258-7176.