opc_loader

12 volt verlichting

Op zoek naar 12 volt LED verlichting met een stijlvolle afwerking? Ga dan voor ons assortiment LED verlichting. Voor iedere ruimte in huis vind je op ProBeslag de mooiste verlichting. Zo vind je in ons assortiment onder andere LED leeslampjes, inbouw verlichting, onderbouw verlichting en meterslange LED strips. Bekijk nu ons sfeervolle assortiment.

Resultaat:1
Resultaat:1

 

Bedlampjes en leeslampen

Voor een mooie verlichting in de slaapkamer zijn er 12 volt leeslampjes. Veel van onze bedlampjes hebben een flexibele arm en kunnen eenvoudig bevestigd worden op diverse materialen. De lampen geven een prettig licht en zijn makkelijk in de gewenste positie te stellen. In ons assortiment vind je onder andere leeslampjes met dimschakelaars , LED lampjes met touch schakelaars en lampen met drukschakelaars voor meerdere lichtstanden.

Inbouw ledverlichting

LED verlichting is op vele plekken toe te passen. Zo kun je spotjes inbouwen maar ook lange ledstrips plaatsen op meubels of in de keuken. In ons assortiment vind je vele soorten inbouwspots van kleine spotjes voor in kasten maar ook grote spots welke als hoofdverlichting geplaatst kunnen worden. Voordelen LED verlichting:

  • Eenvoudig te plaatsen
  • Zuinig in gebruik
  • Sfeervolle verlichting
  • Meerdere lichtkleuren mogelijk