opc_loader

24 volt verlichting

Voor iedere ruimte vind je op ProBeslag stijlvolle 24 volt LED verlichting. Zo zijn er onderbouw en inbouw LED lampen en ook LED lampen voor op een railsysteem. Met deze LED verlichting heb je eenvoudig een sfeervolle verlichting welke ook nog eens energie zuinig is. De verlichting is eenvoudig te plaatsen en van hoge kwaliteit.

 

Plaatsen van LED verlichting

Onze LED verlichting kun je eenvoudig zelf plaatsen. Naast de LED lampen bestel je in onze online shop ook de juiste voeding en schakelaars voor de 24 volt LED verlichting. Op de voedingen zijn meerdere LED lampen aan te sluiten. En speciaal voor LED verlichting zijn er LED schakelaars waaronder dimschakelaars en sensor schakelaars. Want of je nu helder licht in de keuken wilt of je verlichting sfeervol wilt dimmen in de woonkamer, voor iedere ruimte is er de juiste verlichting!

Inbouw LED verlichting

Inbouwspots zijn op vele momenten toepasbaar. Zo kun je de 24 volt inbouwspots plaatsen in de keuken maar ook in vitrinekasten of je garderobekast. De LED verlichting geeft een mooi helder licht en is zuinig in gebruik. Naast onze 24 volt LED verlichting vind je in onze online shop ook 12 volt LED verlichting en 350mA LED verlichting. Al onze verlichting koop je in een paar klikken eenvoudig online en jouw bestelling wordt snel en verzekerd verzonden.