opc_loader

350mA LED verlichting

Met LED verlichting kun je een helder en sfeervolle verlichting creëren welke ook nog eens zeer duurzaam is. Met onze inbouwverlichting wordt de LED verlichting onderdeel van het meubel met een stijlvol accent. Ook is er LED verlichting welke onder de plank of in de hoeken van een kast geplaatst kan worden. Voor alle manieren van plaatsen heeft ProBeslag de mooiste LED verlichting.

Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1

 

Voedingen LED verlichting

Voor alle type LED verlichting vind je in onze online shop de juiste voedingen. Door middel van de LED voedingen kun je eenvoudig meerdere LED lampen op een bron aansluiten. Ook biedt iedere voeding ruimte voor een schakelaar waaronder druk schakelaars als dimmers. Door middel van de voeding kun je alle kast verlichting in één keer bedienen. Ideaal voor verlichting in je keuken kasten of voor het bedienen van je vitrine verlichting. Bekijk al onze LED lampen en schakelaars nu online.

Voordeel van LED verlichting

LED verlichting heeft ten opzichte van “normale” verlichting vele voordelen. Zo is LED verlichting energie zuinig en heeft een LED lamp vele branduren wat de verlichting zeer duurzaam maakt. Ook het licht wat een LED lamp geeft is helder en rustig aan de ogen omdat een LED lamp niet kan flikkeren. Daarnaast brandt een LED lamp direct op volle sterkte, is een LED lamp te dimmen en wordt LED verlichting nooit te heet. Ontdek zelf alle mogelijkheden van LED verlichting, zo is er voor iedere ruimte een stijlvolle LED lamp.