opc_loader

Led toebehoren

Led Toebehoren

LED verdelers, LED convectors, LED verlengsnoeren en nog veel meer accessoires voor al jouw LED verlichting. Want of je nou kabels wilt verlengen, netjes wilt wegwerken of je LED verlichting wilt schakelen in onze online shop vind je altijd de juiste materialen. Onze LED verlichting en accessoires zijn van hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijk.

Resultaat:1
Resultaat:1

Installeren LED verlichting

Voor het installeren van LED verlichting in iedere ruimte biedt Probeslag de juiste oplossing. LED verlichting is zuinig in gebruik, geeft een rustig licht en is ook nog eens sfeervol te dimmen. In onze online shop vind je verschillende soorten LED verlichting met de bijpassende voedingen en schakelaars. En met onze verdelers kun je eenvoudig meerdere LED bronnen bedienen met 1 schakelaar.

Inbouwen van LED verlichting

LED verlichting waaronder spotjes en LED strips zijn ideaal om in te bouwen in kasten en plafonds. En met onze verlengsnoeren heb je voldoende speling om je LED verlichting te verleggen vanaf je contactpunt. LED verlichting is makkelijk te installeren en biedt vele mogelijkheden. Ontdek zelf alle voordelen van LED verlichting. Alle onze verlichting in accessoires worden snel en verzekerd verzonden.