opc_loader

Schakelaars

Voor alle type verlichting vind je in ons assortiment de juiste schakelaars. Zo zijn er speciale dimmer schakelaars voor LED verlichting, sensor schakelaars maar ook klassieke druk schakelaars. Veel van de schakelaars zijn geschikt voor inbouw en/of opbouw montage en geschikt voor meerdere voedingen. Bekijk alle schakelaars online en ontdek het ruime assortiment aan schakelaars voor LED verlichting.

Resultaat:1
Resultaat:1

 

Deurcontact schakelaar

 

Speciaal voor verlichting in kasten zijn er deurcontact schakelaars. Door het plaatsen van een deurcontact schakelaar gaat de verlichting aan als de deur opengaat en is de verlichting uit bij een gesloten deur. Dit type verlichting is mooi in keukenkasten maar kan ook goed verwerkt worden in een grote kledingkast. Onze deurcontact schakelaars kunnen gecombineerd worden met diverse soorten verlichting en zijn eenvoudig te plaatsen.

Schakelaars voor LED verlichting

In onze online shop zijn er vele schakelaars speciaal voor LED verlichting. Zo kunnen de meeste schakelaars universeel aangesloten worden op LED voedingen van 12 volt, 24 volt en 350 mA. De schakelaars zijn eenvoudig aan te sluiten en ook te plaatsen op kleine oppervlakken. Voor het netjes wegwerken van de schakelaars koop je op ProBeslag ook behuizingen voor schakelaars in verschillende afmetingen. Plaats nu jouw verlichting met onze schakelaars en behuizing.