opc_loader

Voedingen LED verlichting

Voor alle type LED verlichting hebben we de juiste voedingen. In ons assortiment vind je voedingen voor 12 volt LED verlichting, 24 volt LED verlichting en voedingen voor 350mA LED verlichting. Op onze voedingen zijn vaak meerdere LED aansluitingen te plaatsen en natuurlijk de LED schakelaar. Met onze voedingen kun je eenvoudig je LED verlichting aansluiten en schakelen.

Resultaat:1
Resultaat:1

 

Professionele LED voedingen

Onze LED voedingen zijn van hoge kwaliteit en op vele momenten te gebruiken. Of je nu alleen de LED verlichting van je kast wilt aansluiten of alle verlichting van je keuken. Alle gangbare schakeltypen zijn op de voeding aan te sluiten. Naast voedingen voor je LED verlichting vind je op ProBeslag ook de juiste verlengsnoeren voor je LED verlichting. En om de kabels van je LED verlichting netjes weg te werken kun je eenvoudig een kabelgoot gebruiken, zo zijn rommelige kabels snel uit het zicht.

Aansluiten van LED verlichting

Voor het installeren van LED verlichting vind je in onze online shop alles van verlichting tot kabelgoten. Want of je nu alleen een bedlampje wilt plaatsen of alle kastjes van je keuken wilt verlichten met onze LED verlichting zijn er vele mogelijkheden. LED verlichting is eenvoudig aan te sluiten door middel van de juiste voeding en een schakelaar. Door de vele mogelijkheden kun je de verlichting in iedere ruimte helemaal naar wens instellen. En onze LED verlichting ziet er niet alleen sfeervol uit maar is ook nog eens zuinig in gebruik.