opc_loader

Meubelbeslag

Meubelbeslag

Professioneel meubelbeslag voor ieder project koop je op ProBeslag. In onze online shop vind je het beste beslag voor montage en afwerking. Al ons meubelbeslag is van hoge kwaliteit en zeer sterk wat maakt dat ons meubelbeslag tegen een stootje kan. Ontdek de mogelijkheden met onder meer onze geleiders, klepbeslag, meubelgrepen en draaibeslag.

Montage van meubels

Voor het monteren van meubels zijn de juiste scharnieren en verbinders onmisbaar. Voor vele meubels en kasten biedt ProBeslag de beste scharnieren. Met onze verbinders laat je planken naadloos op elkaar aansluiten en met onze scharnieren sluit iedere deur perfect. Alle scharnieren en verbinders zijn van hoge kwaliteit en kunnen als de kast gedemonteerd wordt nog een tweede ronde mee. Daarnaast bieden we op al onze producten standaard 1 jaar fabrieksgarantie.

Afwerken van meubels

Om je meubels een eigen look en uistraling te geven vind je in onze online shop een ruim assortiment aan meubelbeslag. Zo hebben we voor de moderne look vele RVS grepen en knoppen. En wil je kastdeuren echt laten schitteren? Bestel dan onze grepen en knoppen welke zijn afgwerkt met kristallen. Ook om je volledig afgewerkte kast te bevestigen vind je op ProBeslag ophangsystemen welke een hoog draagvermogen hebben en op vele momenten te plaatsen zijn.