opc_loader

Bedhaken kopen

Met de bedhaken en andersoortig bedbeslag dat je bij ons kunt kopen, richt jij je slaapkamer in volgens jouw eigen stijl. ProBeslag is dé specialist in meubelbeslag, scharnieren, ophangsystemen en verlichting. Welke onderdelen je ook zoekt voor je (toekomstige) bouwproject: wij hebben alle ingrediënten in huis voor een geslaagde verbouwing. Ontdek onze artikelen!

Resultaat:1
Resultaat:1

Bedbeslag zoals bedhaken kopen bij dé bouwspecialist

Wij bieden een ruim assortiment aan met bedbeslag, waaronder bedhaken. Of je nu op zoek bent naar klepbeslag, keukenbeslag of draaibeslag: bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor het verbouwen van je slaapkamer, keuken of woonkamer. Wil je zelf een bed ontwerpen en bouwen? Dan heb je ongetwijfeld stevige bedhaken nodig. Maar ook wanneer je oud bedbeslag wilt vervangen, kun je eenvoudig kwalitatief hoogwaardige bedhaken kopen in onze webwinkel. Onze bedverbinders zijn gemakkelijk vast te schroeven en hebben een hoog draagvermogen, wat het kraken van het bed voorkomt. Wij bieden naast bedhaken geschikt voor het verbinden van hoeken, ook bedhaken aan die speciaal zijn ontworpen voor de lattenbodem en middenbalk. Onze hoekverbinders kun je zowel links als rechts gebruiken en zorgen ervoor dat iedere hoek mooi afsluit. Tevens hebben de bedhaken speciaal voor lattenbodems meerdere openingen zodat je ook na het plaatsen de hoogte van de lattenbodem kunt verstellen.

Uniek meubelbeslag voor ieder project

De verbindingshoeken uit ons assortiment zijn ook perfect te gebruiken voor andere klusprojecten. Ons meubelbeslag is van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor het klussen rond het huis, maar ook voor het klussen op professioneel niveau. Of je nu zelf een bed wilt bouwen of een nieuwe garderobekast in elkaar moet zetten: bij ProBeslag vind je ongetwijfeld het juiste meubelbeslag voor jouw project.

Plaats je bestelling en start met klussen!

Wil je bedbeslag zoals bedhaken en passend gereedschap kopen in onze online winkel? Plaats je bestelling voor 22.00 uur (op werkdagen), dan verzenden wij je producten dezelfde dag nog. Heb je vragen of behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op. Dit kan door een e-mail te sturen naar contact@probeslag.nl of te bellen naar 033-258-7176.