opc_loader

Bedbeslag

Bedbeslag

In ons assortiment meubelbeslag vind je bedbeslag waaronder sterke bedhaken. Onze bedhaken zijn ideaal als je zelf een bed wilt bouwen of als je oude bedhaken en bedverbinders wilt vervangen. Onze bedververbinders zijn eenvoudig vast te schroeven en hebben een hoog draagvermogen wat het kraken van het bed voorkomt.

Resultaat:1
Resultaat:1

Verschillende soorten bedhaken

In onze online shop vind je verschillende soorten bedhaken. Zo zijn er bedhaken speciaal voor het verbinden van de hoeken maar ook bedhaken gemaakt voor de lattenbodem en middenbalk. Onze hoekverbinders zijn links alswel rechts te gebruiken en zorgen ervoor dat iedere hoek mooi aansluit. De bedhaken speciaal voor lattenbodems hebben meerdere openingen zodat ook na het plaatsen de hoogte van de lattenbodem nog te verstellen is.

Meubelbeslag voor de mooiste meubels

Onze verbindingshoeken voor het bed zijn ook bij andere klusprojecten het perfecte meubelbeslag. Ons meubelbeslag is van hoge kwaliteit en geschikt voor klussen rond het huis maar ook voor professionele klussen. Of je nu zelf een bed wilt bouwen of een nieuwe garderobekast in elkaar wilt zetten. Op ProBeslag vind je het juiste meubeslag voor jouw project. Naast hoekverbinders koop je ook grepen, geleiders en ophangers eenvoudig online.