opc_loader

Draaibeslag

Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardig draaibeslag, omdat je bijvoorbeeld een draaiplateau wilt kopen? Bij ProBeslag vind je alles wat je nodig hebt voor ieder bouwproject. Of je nu gaat klussen in je woonkamer, keuken of slaapkamer: met behulp van het meubel-, bed- en keukenbeslag uit ons assortiment wordt ieder project een succes. Ontdek ons ruime aanbod aan bouwartikelen!

Resultaat:1
Resultaat:1

Draaibeslag, zoals een draaiplateau, kopen in een online bouwwinkel

Met ons professionele draaibeslag laat je meubels eenvoudig draaien. Dit beslag is ideaal voor wanneer je je tv-meubel wendbaar wilt maken of je salontafel wilt laten roteren. Besluit je een draaiplateau te kopen in onze online winkel, dan krijg je deze geleverd met een bevestigingsplaat, waarmee je het draaibeslag eenvoudig en snel kunt monteren.

Draaischijven met een hoog draagvermogen

Ben je op zoek naar een draaiplateau met een hoog draagvermogen? Het nodige draagvermogen verschilt per meubel. Zo kan een klein kastje op een draaischijf met een draagvermogen tot 100 kilogram worden gezet, maar een zware salontafel niet. Hoe zwaarder het meubel, hoe meer draagvermogen het draaiplateau nodig heeft. Wil je een draaiplateau kopen, maar weet je niet precies welk type je nodig hebt? Op onze website geven wij per product aan wat het draagvermogen van de draaischijf is. Tevens vind je bij de productspecificaties meer informatie over de draaihoek van het plateau.

Bestel nu het perfecte draaibeslag!

Voor het bestellen van kwalitatief hoogwaardig draaibeslag ben je bij ProBeslag op de juiste plek. Ontdek ook onze andere artikelen, zoals verlichting, gereedschap, keukenbeslag en bedbeslag en start met klussen! Heb je een vraag of behoefte aan persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar contact@probeslag.nl of te bellen naar 033-258-7176.