opc_loader

Garderobekast

Creëer extra veel ruimte in jouw garderobekast met onze schoenenkasten en garderobe oplossingen. Met een draaibaar schoenenrek kun je het schoenenrek aan twee kanten vullen met schoenen. Dit maakt het opbergen van schoenen overzichtelijk en je maakt direct efficient gebruik van je kastruimte. Daarnaast vind je in ons assortiment ook garderobeliften en uitschuifelelmenten voor de kledingkast om de garderobekast volledig te gebruiken.

Plaatsen schoenenrek

Als je een garderobekast gaat bouwen kun je de kast volledig naar eigen wensen inrichten. Naast een lades, planken en hangsystemen zijn er ook mogelijkheden voor het opbergen van schoenen. Met een draaibaar schoenenrek heb je voldoende ruimte voor al je schoenen en zijn rondslingerende schoenen verleden tijd. Het schoenenrek kun je zelf plaatsen in je huidige garderobe kast of in je inloopkast.

Garderobeliften en uitschuifelementen

Met onze garderobeliften en uitschuifelementen benut je effectief alle ruimte van je garderobekast. Met een garderobelift is kleding op te hangen in de bovenste ruimte van de kledingkast en is de kleding eenvoudig binnen handbereik. Uitschuifelelemten als broekenhouders en riemenhouders maken dat kleding netjes en overzichtelijk in de kast hangt. Bekijk alle oplossingen voor de kledingkast en ontwerp je eigen ideale kledingkast.