opc_loader

Meubelgrepen

De mooiste meubelgrepen voor de perfecte afwerking vind je op ProBeslag. In ons ruime assortiment grepen kun je kiezen uit meubelgrepen van verschillende materialen zodat je altijd de look vind passend bij jouw meubel. Onze grepen en meubelknoppen zijn de ideale afwerking van jouw nieuwe meubel maar ook mooi om te plaatsen als je je oude meubels een nieuwe look wilt geven.

Resultaat:1
Resultaat:1

 

Stalen meubelgrepen

Een stalen meubelgreep geeft iedere meubel een strakke moderne uitstraling. Mooi om te plaatsen op een trendy tv meubel en prachtig in een moderne keuken. Een stalen meubelgreep ziet er niet alleen mooi uit maar is ook zeer gebruiksvriendelijk. Stalen grepen zoals aluminium en RVS grepen zijn eenvoudig te reinigen en van hoge kwaliteit waardoor ze er als nieuw uit blijven zien.

Plaatsen van een meubelgreep

Onze meubelgrepen zijn eenvoudig te plaatsen door te schroeven. Onze grepen zijn leverbaar in verschillende maten en naast grepen vind je ook meubel knoppen voor kleinere meubels en kasten. Bekijk nu alle meubelgrepen en meubelknoppen online en ontdek de ideale greep voor jouw meubels. Ga voor moderne rvs meubelgrepen, luxe glazen meubelgrepen of laat je meubels opvallen met orginele meubelknop met kristallen.

Komgrepen

Stijlvolle komgrepen voor vele soorten kasten bestel je eenvoudig online. Veel van onze komgrepen zijn uitgevoerd in het RVS voor een moderne uistraling. En om je kasten te laten schitteren zijn er ook komgrepen welke afgewerkt zijn met kristallen. Alle komgrepen zijn eenvoudig te plaatsen en van hoge kwaliteit. Prachtig op nieuwe kasten maar ook ideaal om bestaande kasten een nieuwe look te geven.