opc_loader
Filters
Kleur
Type
Materiaal
Boorgat Afstand

Meubelgrepen

Wil je handgrepen kopen die je eenvoudig zelf monteert? De mooiste handgrepen voor de perfecte meubelafwerking vind je bij ProBeslag, gevestigd in Amersfoort. In ons ruime assortiment vind je zowel meubelgrepen als -knoppen, vervaardigd uit verschillende materialen. Heb je een nieuw meubel of wil je oude meubels een upgrade geven? Wat je (interieur)wensen ook zijn: je vindt bij ons ongetwijfeld handgrepen in de juiste look.

Stalen grepen kopen voor een moderne uitstraling van je meubels

Met een stalen greep die je in onze webshop kunt kopen, geef je ieder meubel een strakke, moderne uitstraling. Dit soort greep staat bijvoorbeeld erg mooi in een moderne keuken of een trendy tv-meubel. Niet alleen is een stalen meubelgreep erg esthetisch, maar ook is deze heel gebruiksvriendelijk. De stalen grepen die zijn gemaakt van materialen als aluminium of rvs, zijn eenvoudig te reinigen en blijven er bovendien als nieuw uitzien.

De eenvoudige installatie van meubelgrepen

De grepen die je bij ProBeslag in Amersfoort kunt kopen, zijn verkrijgbaar in diverse formaten en bovendien eenvoudig vast te schroeven. Wil je liever meubelknoppen voor kleinere meubels en kasten bestellen? Ook deze artikelen vind je in onze webshop vol meubelbeslag. Van luxe, glazen meubelgrepen en moderne rvs-grepen tot meubelknoppen, verrijkt met kristallen: als je grepen wilt kopen, heb je bij ProBeslag alle keuze.

Stijlvolle komgrepen, vervaardigd uit rvs

Ook stijlvolle komgrepen voor verschillende soorten kasten, bestel je eenvoudig online. Veel van onze komgrepen hebben een moderne uitstraling en zijn vervaardigd uit rvs. Alle komgrepen zijn van hoogwaardige kwaliteit en tevens eenvoudig zelf te monteren. De grepen staan prachtig op nieuwe (garderobe)kasten of ladesystemen, maar kun je ook gebruiken om bestaande meubels een nieuwe look te geven.

Vind de juiste grepen voor jouw meubels

Wil je grepen voor jouw meubels kopen of ben je op zoek naar andere artikelen, zoals klepscharnieren of kapstokhaken? Ontdek het assortiment en bestel al je benodigdheden voor 22.00 uur, dan verzenden wij je bestelling dezelfde dag nog. Heb je vragen? Bel dan gerust naar 033-258-7176 of stuur een e-mail naar contact@probeslag.nl.