opc_loader
Filters
lengte
Diameter
Materiaal

Kabeldoorvoeren

Kabeldoorvoeren

Kabeldoorvoeren in alle afmetingen voor het netjes wegwerken van alle kabels. In ons assortiment vind je onder meer RVS kabeldoorvoeren, voordelige kunststof kabeldoorvoeren en stijlvolle kabelgoten. Onze kabeldoorvoeren zijn de oplossing voor rondslingerende kabels voor op het kantoor of voor in de woonkamer.

Resultaat:1
Resultaat:1

 

Kabeldoorvoer plaatsen

Een kabeldoorvoer of kabelgoot is eenvoudig te plaatsen in een werkblad of kast. Door een gat op maat te zagen of te frezen is de kabeldoorvoer te plaatsen in het gat. De randen van de kabeldoorvoer vallen mooi over het gat heen voor een nette afwerking. Er zijn kabeldoorvoeren in vele uitvoeringen en afmetingen passend bij de wensen en stijl van de ruimte.

Kabelmanagement oplossingen

Om de kabeldoorvoer zo mooi mogelijk weg te laten vallen in het werkblad zijn onze kabeldoorvoeren vaak in vele kleuren leverbaar. Klik op het gewenste product en selecteer de gewenste kleur. Al onze kabeldoorvoeren zijn voordelig geprijsd en worden snel en verzekerd verzonden. Voor nog meer kabelmanagement oplossing bekijk ook onze collectie inbouw stekkerdozen.