opc_loader

Kabeldoorvoeren

Wanneer je op zoek bent naar kabeldoorvoeren, vind je bij ProBeslag ongetwijfeld wat je zoekt. Wij beschikken over een ruim assortiment aan meubelbeslag, scharnieren, ophangsystemen en verlichting van hoogwaardige kwaliteit. Of je nu een kabeldoorvoer, geleiders of gereedschap wilt kopen: wij bieden alles wat je nodig hebt om elk project succesvol af te ronden. Ontdek de artikelen in ons assortiment!

Resultaat:1
Resultaat:1

Kabeldoorvoeren: dé oplossing voor rondslingerende kabels 

In onze winkel kun je een kabeldoorvoer kopen in diverse afmetingen. Kabeldoorvoeren zijn ontwikkeld voor het netjes wegwerken van alle soorten kabels. Na het kopen van een kabeldoorvoer, stoor jij je niet meer aan het rommelige beeld van rondslingerende kabels en verbeter je de veiligheid van jouw omgeving. Om de kabeldoorvoer zo mooi mogelijk weg te laten vallen in het werkblad, zijn onze kabeldoorvoeren beschikbaar in verschillende kleuren, uitvoeringen en afmetingen. In ons assortiment vind je onder meer rvs-kabeldoorvoeren, kunststof kabeldoorvoeren en stijlvolle kabelgoten.

Een kabeldoorvoer kopen en eenvoudig zelf plaatsen

Een kabeldoorvoer of kabelgoot plaats je eenvoudig in een werkblad of kast. Dit doe je door een gat te zagen en de kabeldoorvoer hier vervolgens in te plaatsen. De randen van de kabeldoorvoer vallen hierdoor over het gat heen, wat resulteert in een nette afwerking en een opgeruimd beeld. Welk soort kabeldoorvoer je het best kunt kopen, is afhankelijk van jouw wensen en de stijl van de betreffende ruimte. Ontdek ook onze inbouw stekkerdoos!

Ontdek ons ruime assortiment om de perfecte kabeldoorvoer te kopen

ProBeslag biedt een ruim assortiment aan met onder andere kabeldoorvoeren, draaibeslag, meubelbeslag, gereedschap en paneelverbinders. Wil je een kabeldoorvoer kopen? Bekijk dan goed welk model en welke kleur het beste past in jouw ruimte. Voor vragen of advies neem je eenvoudig contact met ons op. Dit kan door een e-mail te sturen naar contact@probeslag.nl of te bellen naar 033-258-7176.