opc_loader

Kapstokken & wandhaken

In ons assortiment kapstokken bieden we naast staande kapstokken ook een ruime keuze aan wandhaken en kapstokhaken. Voor ieder budget hebben we een passende oplossing. Van voordelige rvs kapstokhaken tot design kapstokken welke een blikvanger zijn in ieder interieur. Al onze wandhaken en kapstokhaken zijn eenvoudig te bevestigen en bieden voldoende draagkracht.

Resultaat:12VolgendeToon alles
Resultaat:12VolgendeToon alles

 

Design kapstokken

Rondslingerende kleren en jassen zijn verleden tijd met want voor iedere ruimte is er een geschikte kapstokhaak. Zoals onze kleine kapstokhaken welke ideaal zijn als kleerhaken in de badkamer maar ook design wandhaken welke tot hun recht komen in de woonkamer. Ga voor een speelse uitstraling met de kapstokken van Frost design of ga voor een moderne robuuste look met onze geborstelde kapstokhaken.

Wandhaken in de garderobekast

Onze wandhaken zijn niet alleen mooi aan de muur maar ook eenvoudig te monteren in de garderobekast. Door het plaatsen van een paar garderobehaken wordt er snel meer ruimte gecreeert en blijft de garderobekast overzichtelijker en lekker opgeruimd. Ideaal zijn onze klapbare wandhaken die wanneer ze niet gebruikt worden terug te klappen zijn. Ontdek nu zelf de mogelijkheden met onze kapstokken en wandhaken!