opc_loader

Hang je kast op met een slim ophangsysteem

Voor een kleine, grote of zware kast koop je bij onze vertrouwde webwinkel een stevig ophangsysteem. Met de kastophangsystemen van ProBeslag, gevestigd in Amersfoort, hang je jouw kasten op in een handomdraai. Door een kastophanger te kopen, monteer je keukenkasten of vitrinekasten eenvoudig aan de muur. Het ophangsysteem voor je kast is eenvoudig te bevestigen en beschikt over een grote draagkracht tot wel 200 kilogram. Of je nu bijvoorbeeld keukenkasten wilt ophangen of een reeks kastjes aan de muur in de woonkamer wilt bevestigen: met onze ophangsystemen doe je dit eenvoudig zelf.

Resultaat:1
Resultaat:1

Hang je kast stevig op met een ophangsysteem met een hoog draagvermogen

Voor iedere ruimte en type kast vind je in ons assortiment het juiste ophangsysteem. De standaard kastophanger die je in onze webshop kunt kopen, is zeer stevig en heeft een draagvermogen tot wel 130 kilogram. Wil je zwaardere kasten, zoals een grote keukenkast, garderobekast of vitrinekast ophangen? Dan bieden wij ook ophangbeugels aan met een draagvermogen tot 200 kilogram. Welk ophangsysteem je het best aanschaft, is dan ook afhankelijk van de grootte en het gewicht van de kast die je wenst op te hangen.

Bevestig jouw nieuwe kast stevig aan de muur

Het kopen van een sterke kastophanger doe je bij ProBeslag in Amersfoort. Wij bieden diverse ophangsystemen en tevens klepbeslag, geleiders, hoekverbinders, handgrepen en meubelknoppen aan: alles wat je nodig hebt voor de montage en de afwerking van je kast(en). Heb je vragen of wil je advies ontvangen over het kopen van de juiste kastophanger? Bel naar 033-258-7176 of stuur een e-mail via contact@probeslag.nl. Dan helpen wij je graag!