opc_loader

Kast ophangsysteem 

Wil je een kastophanger kopen? Met de kastophangsystemen van ProBeslag, gevestigd in Amersfoort, hang je jouw kasten op in een handomdraai. De ophangbeugels en kastophangers uit ons assortiment zijn eenvoudig aan de muur te bevestigen en hebben een hoog draagvermogen. Of je nu bijvoorbeeld keukenkasten wilt ophangen of een reeks kastjes aan de muur in de woonkamer wilt bevestigen: met onze ophangsystemen doe je dit eenvoudig zelf.

Resultaat:1
Resultaat:1

Een kastophanger kopen met een hoog draagvermogen

De standaard kastophanger die je in onze webshop kunt kopen, is zeer stevig en heeft een draagvermogen tot wel 130 kilogram. Wil je zwaardere kasten, zoals een grote keukenkast of vitrinekast, ophangen? Dan bieden wij ook ophangbeugels aan met een draagvermogen tot 200 kilogram. Welk ophangsysteem je het best aanschaft, is dan ook afhankelijk van de grootte en het gewicht van de kast die je wenst op te hangen.

Bevestig jouw nieuwe kast stevig aan de muur

Het kopen van een sterke kastophanger, doe je bij ProBeslag in Amersfoort. Wij bieden diverse ophangsystemen en tevens klepbeslag, geleiders, hoekverbinders, grepen en meubelknoppen aan: alles wat je nodig hebt voor de montage en de afwerking van je kast(en). Heb je vragen of wil je advies ontvangen? Bel naar 033-258-7176 of stuur een e-mail via contact@probeslag.nl. Dan helpen wij je graag!