opc_loader

Kast ophangsysteem 

Met onze kast ophangstystemen kun je eenvoudig kasten ophangen. De ophangbeugels en kast ophangers zijn aan de muur te bevestigen en hebben een hoog draagvermogen. Onze kast ophangers zijn ideaal voor het ophangen van keukenkasten maar kunnen ook gebruikt worden voor kleine kasten in de woonkamer. Alle ophangsystemen bestel je voordelig online.

Resultaat:1
Resultaat:1

 

Draagvermogen kastophangers

Onze kastophangers zijn zeer stevig wat maakt dat ze een hoog draagvermogen hebben. Zo hebben onze standaard kastophangers een draag vermogen tot wel 130 kilogram. Speciaal voor nog zwaardere kasten zijn er ophangbeugels met een draag vermogen tot wel 200 kilogram. Deze kastophangers voor extra zware kasten zijn ideaal voor de grotere keuken kasten en vitrinekasten. Alle specificaties van de kastophanger vind je op de pagina van het desbetreffende product.

Monteren en afwerken van kasten

Op ProBeslag vind je al het meubelbeslag voor het monteren van jouw kasten. Naast ophangsystemen vind je in onze online shop ook klepbeslag, geleiders en hoekverbinders. Met het juiste beslag zet je in een paar stappen je eigen kast in elkaar. Ook voor het afwerken van je kasten heeft ProBeslag het mooiste meubelbeslag. Zo zijn er stalen grepen met een moderne uitstraling en meubelknoppen met kristallen voor een luxe look. Start jouw project met het meubelbeslag van ProBeslag!