opc_loader

Keku Paneelverbinders

Met Keku paneelverbinders koppel je verschillende panelen eenvoudig aan elkaar. Het inhangbeslag is geschikt voor het samenvoegen van diverse panelen, ongeacht de dikte of het materiaal. Zoek je een stevige paneelverbinder van professionele kwaliteit? Bij ons vind je ongetwijfeld wat je zoekt. ProBeslag is dé webwinkel met een ruim assortiment aan meubelbeslag, scharnieren, ophangsystemen en verlichting. Of je nu gaat klussen in je slaapkamer, keuken of woonkamer: voor iedere situatie vind je het juiste beslag in onze online shop. Ontdek ons assortiment en start met klussen!

Resultaat:1
Resultaat:1

Hoogwaardige Keku paneelverbinders voor het koppelen van paneeldelen

In ons online aanbod vind je onder andere Keku paneelverbinders en plankdragers van hoogwaardige kwaliteit. Deze zijn speciaal ontwikkeld om paneeldelen op een eenvoudige manier aan elkaar te verbinden of om panelen aan constructies te bevestigen. Een paneelverbinder is gemakkelijk te bevestigen en te demonteren: een kind kan de was doen. Met een groot temperatuurbereik van –100 tot +135 °C zijn onze verbinders vrijwel onverwoestbaar. Ons inhangbeslag is gemaakt van kunststof en is beschikbaar in diverse typen en formaten. Wij leveren de paneelverbinders in sets van tien stuks.

Start direct met klussen!

Met het meubelslag en gereedschap dat je bij ProBeslag bestelt, maak je van ieder project een groot succes. Al onze artikelen zijn van de beste kwaliteit en gemaakt van stevig materiaal; een lange levensduur is hiermee gegarandeerd. Wil je Keku paneelverbinders bestellen in onze webwinkel? Plaats je bestelling voor 22.00 uur (op werkdagen) dan verzenden wij je producten dezelfde dag nog. Heb je een vraag over onze artikelen of behoefte aan advies? Neem contact met ons op door te e-mailen naar contact@probeslag.nl of te bellen naar 033-258-7176.