opc_loader

Klepbeslag

Klepbeslag

In ons assortiment klepbeslag vind je onder meer klepsteunen en klepscharen. Met ons klepbeslag kun je de klep laten stoppen op het juiste moment. Bekijk in onze online shop onder andere klepbeslag met veren, gescharnierde klepsteunen, hoekbankscharnieren en klepscharen van verschillende afmetingen.

Resultaat:1
Resultaat:1

 

Klepbeslag voor alle klep meubelen

Ons klepbeslag is op vele meubels te plaatsen. Zo zijn er klepscharen met vering en instelbare openingsgraad en klepscharen met een softclose sluiting. Voor keukenkasten, tv meubels of vitrine kasten, voor iedere kast is er het juiste klepbeslag. Ons klepbeslag is van hoge kwaliteit en is eenvoudig te bevestigen. Het klepbeslag wordt snel en verzekerd uit voorraad verzonden en op al onze producten ontvang je standaard 1 jaar fabrieksgarantie.

Softclose klepbeslag

Om je meubels geruisloos te laten sluiten is er speciaal softclose klepbeslag. Met deze scharnieren klept het meubel niet alleen mooi en begrenst open maar heb je een meubel met een zelfstandige softclose sluiting. Deze softclose scharnieren hebben weinig inbouwruimte nodig en zien er in open stand er ook nog eens stijlvol uit. Let bij het kopen van het klepbeslag altijd op het formaat van de klepschaar en de montage kant. Alle specificaties van onze producten vind je terug op de productpagina.