opc_loader

Klepbeslag

 Retour geen probleem!  Gratis verzending vanaf €150   Veilig betalen

Wil je kwalitatief hoogwaardig klepbeslag, zoals een klapsteun, en klepscharnieren online kopen? ProBeslag is dé webwinkel met een ruim assortiment aan meubelbeslag en gereedschap van professionele kwaliteit. Ons meubelbeslag is geschikt voor het klaren van zowel kleine als grote klussen en garanderen succes bij ieder project. Ben je dringend op zoek naar klepbeslag of klepscharnieren, bijvoorbeeld een scharnier voor een klepkast? Neem dan snel een kijkje in onze webwinkel.

Een kwalitatief aanbod aan klepscharnieren en klepbeslag

In onze online winkel kun je onder meer een klepsteun en klepscharen kopen. Met klepbeslag kun je een deurklep laten stoppen op het juiste moment. Wij bieden diverse soorten klepsteunen: van klepbeslag met veren en gescharnierde klepsteunen tot hoekbankscharnieren en klepscharen van diverse afmetingen. Je kunt een klepsteun of een scharnier plaatsen op verschillende meubels, zoals een klepkast. Of je nu een klepsteun zoekt voor je keukenkast, tv-meubel, vitrine of kledingkast: voor iedere klepkast vind je in ons assortiment de juiste klepsteun of scharnier. Onze klepbeslagen zijn van professionele kwaliteit en eenvoudig te bevestigen. Ontdek ons aanbod aan klepscharnieren.

Resultaat:1
Resultaat:1

Softclose klepbeslagen

Ben je op zoek naar klepscharnieren of klepbeslag dat weinig tot geen geluid maakt bij het sluiten? Om je meubels geruisloos te laten sluiten, is de softclose klepsteun ontwikkeld. Met deze klepscharnieren klapt het front mooi en begrenst open. Bovendien hebben deze softclose scharnieren weinig inbouwruimte nodig en zien deze er in open stand ook nog eens stijlvol uit. Wil je een klepsteun of een scharnier voor een klepkast of keukenlades kopen in onze online winkel? Let bij het kopen van een softclose klepbeslag altijd op het formaat van de klepschaar en de afmetingen aan de montagekant. Je vindt alle specificaties van onze producten terug op de betreffende productpagina.

Ontdek ons assortiment aan meubelbeslag en klepscharnieren

In ons ruime assortiment aan meubelbeslag vind je naast klepsteunen onder meer bedbeslag, geleiders, knoppen en grepen. Wil je een hoogwaardige klepsteun of een scharnier voor een klepkast kopen in onze online winkel? Wij leveren onze producten uit de voorraad en bij al onze artikelen ontvang je standaard een jaar fabrieksgarantie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op door te e-mailen naar contact@probeslag.nl of te bellen naar 033-258-7176.