opc_loader

Kluizen

Voor alle waardevolle spullen vind je op ProBeslag een veilige kluis. Zo zijn er kluizen voor in kasten, laden maar ook kluizen die zeer geschikt zijn voor hotelkamers. De kluizen zijn gemaakt van stevig staal en voorzien van kwalitatief hoogwaardige sloten. Sommige kluizen combineren diverse manieren van afsluiten. Zo weet je zeker dat je spullen veilig opgeborgen in een kluis liggen wanneer jij op pad gaat.

Resultaat:1
Resultaat:1

Plaatsen van een kluis

De kluizen zijn eenvoudig te plaatsen in een meubel zoals een kast. Het voordeel hiervan is dat dieven langer moeten zoeken naar een kluis omdat hij niet in het oog springt. Mocht je een kluis op echt een onverwachte plek willen, dan raden wij de kluizen aan die speciaal voor in laden zijn. Deze zijn plat waardoor ze eenvoudig in een lade geplaatst kunnen worden maar toch ruimte bieden aan bijvoorbeeld een laptop of tablet.  

Sloten op een kluis

Kluizen zijn gemaakt met diverse soorten sloten. Zo zijn er kluizen in het assortiment van ProBeslag die je afsluit door middel van een sleutel. Maar zijn er ook kluizen met een cijferslot wat je intypt op een LED display. Een combinatieslot geeft misschien nog wel het grootste gevoel van comfort. Om het veiligheidsgevoel van je kluis helemaal te optimaliseren zijn er kluizen met een geheugen. Hierop zijn bijvoorbeeld de laatste 100 gebruikte codes terug te zien. Zo weet jij zeker, dat niemand anders geprobeerd heeft jouw spullen te stelen.