opc_loader

Meubelglijders

Voordelige meubelglijders, meubelnagels en meubeldempers bestel je in een paar klikken in onze online shop. Onze meubelglijders zijn eenvoudig te plaatsen onder vele soorten meubels zoals stoelen, banken, tafels maar ook zware vazen. Door middel van de meubelglijders en meubeldempers worden vloeren beschermd tegen krassen en wordt geluid gedempt bij het verschuiven van meubels.

Resultaat:1
Resultaat:1

Zelfklevende meubelglijders

In ons assortiment vind je vele zelfklevende meubelglijders welke snel te plaatsen zijn onder de meubels. Veelal hebben de zelfklevende meubelglijders een vilten laag welke de juiste bescherming geeft tegen krassen op vele soorten ondergrond. Zo kunnen onze zelfklevende meubelglijders gebruikt worden op houten vloeren, laminaat vloeren maar ook stenen vloeren.

Meubelnagels en meubeldempers

Naast de plakkende glijders zijn er ook meubelglijders met een nagel of schroef welke nog steviger vast gezet kunnen worden. Ga voor een meubelnagel met extra dik vilt of schuimrubber welke dempende kwaliteiten heeft. Bekijk alle viltnagels en meubelglijders van verschillende afmetingen en bescherm eenvoudig en voordelig alle vloeren in huis. Al onze meubelglijders worden snel verzonden en zijn voordelige geprijsd.