opc_loader

Parallel zwenkbeslag

Voor parallel zwenkbeslag zit je goed bij ProBeslag! Wij bieden verschillend beslag aan, geschikt voor bakkerijen, slagers en naaiateliers. Houdt rekening met het draagvermogen van het parallel zwenkbeslag, maar hier naast ook met de diepte die je nodig hebt. En is het nodig dat het op één lijn zit met het werkblad? Kijk naar de verschillende versies die we aanbieden, en kies het zwenkbeslag wat het beste bij je situatie past.

Resultaat:1
Resultaat:1

Draagvermogen

ProBeslag biedt verschillende soorten parallel zwenkbeslag met verschillende draagvermogens. Zo is er bijvoorbeeld één met 10 kilogram draagvermogen voor de zwaardere machines die bijvoorbeeld een bakker of slager gebruikt.

Montage

Hoe moet het parallel zwenkbeslag gemonteerd worden? Door middel van ondermontage of de standaard manier? ProBeslag biedt ook hiervoor verschillende opties aan.

Grootte

Welke grootte moet het parallel zwenkbeslag hebben? Goed om dit van tevoren nauwkeurig op te meten en zo de juiste keuze te maken.

Op één lijn met het werkblad?

Is het nodig dat het parallel zwenkbeslag zo is gemaakt dat het uitzwenkende blad op één lijn komt met het werkblad? Dan heeft ProBeslag hier ook een oplossing voor. Zo kun je gemakkelijk je werkblad vergroten.

Diepte

Hoe diep moet het kunnen zwenken? Uiteraard zo diep als nodig is voor datgene wat je erop wilt zetten, maar je kast of tafel moet het ook aankunnen. Houdt hier rekening mee.

Hoe vastzetten en los te maken?

Al het parallel zwenkbeslag wat ProBeslag aanbiedt zet zich automatisch vast na het uitzwenken, erg handig! En dat losmaken is vaak ook weer heel eenvoudig; trek aan een greep onder het blad of duw het blad iets omhoog. Een kind kan de was doen!