opc_loader

Schoenenkast kiepbeslag

Op zoek naar kiepbeslag speciaal voor schoenenkasten? Dan zit je bij ProBeslag goed! Wij bieden verschillende soorten aan, grote kans dat er precies één bij zit waar jij naar op zoek bent. Zo hebben we kiepbeslag voor schoenenkasten in verschillende kleuren, met een verschillende hoeveelheid vakken (één,twee of drie?), met optionele demping en uiteraard verschillende hoogtes en dieptes. Kies degene uit waar jij naar op zoek bent!

Resultaat:1
Resultaat:1

Speciaal kiepbeslag voor schoenenkasten

Wanneer je ander kiepbeslag gebruikt in je schoenenkast, merk je al snel dat het vaak nét niet goed uitkomt met schoenen. Het is te klein of juist véél te groot. Daarom biedt ProBeslag speciaal kiepbeslag voor schoenenkasten aan, dan weet je zeker dat je goed zit en de schoenen mooi opgeborgen zijn. En uiteraard naast goed opgeborgen, ook weer gemakkelijk te pakken!

Kleur

Heb je een zwarte, witte, beige of een schoenenkast die juist gebroken wit is? Het mooiste is als het kiepbeslag in de zelfde kleur is als de buitenkant van de schoenenkast. Om die reden heeft ProBeslag kiepbeslag voor schoenenkasten in verschillende kleuren.

Hoeveel vakken?

Hoeveel vakken wil je hebben in dit kiepbeslag speciaal voor een schoenkast? Is de schoenenkast voor één persoon of juist voor een heel gezin? En hoeveel ruimte is er voor het kiepbeslag? ProBeslag biedt kiepbeslag voor schoenenkasten met één vak, twee vakken en zelfs drie vakken aan.

Demping

Wil je niet 's morgens je huisgenoten wakker maken bij het dichtklappen van de schoenenkast? Kies dan voor kiepbeslag met demping, zo kun je de schoenenkast hard dichtgooien zonder dat iemand er wat van hoort.

Hoogte en diepte

Erg logisch, maar meet goed de hoogte en diepte op van de ruimte die er in je schoenenkast is om dit kiepbeslag te monteren. Zo voorkom je verrassingen op het moment dat je wilt gaan kiepen met dit kiepbeslag speciaal voor schoenenkasten.