opc_loader

Spaanplaatschroeven

Jouw klus is geen succes zonder de juiste schroeven. Op ProBeslag vind je dan ook een ruim assortiment aan spaanplaatschroeven in verschillende afmetingen. Onze schroeven worden geleverd in grootverpakking en zijn zeer voordelig geprijsd. Met deze bulkverpakkingen schroeven heb je voor de kleine en de grote klus projecten altijd voldoende schroeven achter de hand.

 

Professionele spaanplaatschroeven

Al onze spaanplaatschroeven zijn van hoge kwaliteit en hebben een multi-kop voor een goede bitpassing en het snel en veilig inschroeven. Door de hoge kwaliteit van onze schroeven en scherpe boorpunt grijpt de schroef goed in het materiaal en is de schroef met weinig kracht in te draaien. De draadvorm en de snijkanten van de schroeven zijn zo ontworpen om splijtvorming tegen te gaan.

Spaanplaatschroeven voordelig bestellen

Onze universele spaanplaatschroeven zijn geschikt voor vele toepassingen. En bij de meeste houtsoorten is voorboren niet nodig en kun je dus direct aan de slag. Onze spaanplaat en hout schroeven worden geleverd in verpakkingen van 200 stuks en zijn van professionele kwaliteit. Bestel in een paar klikken eenvoudig de juiste maat schroeven. Betaal veilig online en jouw bestelling wordt snel verzonden.