opc_loader

Strijkplank inbouw

Ben je klein behuisd of zoek je een inbouw strijkplank voor op de (hotel)kamer of in de inloopkast? Dan zit je bij ProBeslag goed! Wij bieden verschillende soorten inbouw strijkplanken aan van erg goede kwaliteit. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door het feit dat ze van het merk Häfele Ironfix zijn, een gerenommeerd bedrijf in deze business. Wij bieden inbouw strijkplanken aan voor verschillende situaties, wil je bijvoorbeeld de strijkplank te voorschijn laten komen uit een lade of moet deze 'gewoon' aan de wand gemonteerd worden? Zelfs voor verschillende printjes van het overtrek ben je bij ons aan het goede adres. Er zit altijd een inbouw strijkplank voor je tussen.

Resultaat:1
Resultaat:1

Inbouw strijkplank op een geleider

Een inbouw strijkplank uit een geleider? Zodat je 'm zo uit je kast kan laten glijden? Die hebben we!

Inbouw strijkplank in lade

Heb je nog een lade over waar je eigenlijk wel je strijkplank in kwijt zou willen, in plaats van dat hij zo hinderlijk in de hoek staat? Dat snappen we! Daarom hebben we een inbouw strijkplank voor in een lade voor je klaargezet.

Inbouwstrijkplank aan de wand met wandmontage

Bovenstaande titel is wellicht wat dubbelop, maar dan snap je in ieder geval precies wat er bedoelt wordt, toch? Mocht je geen (kast) ruimte meer hebben om de inbouw strijkplank goed kwijt te kunnen, dan monteer je het toch gewoon aan de muur? Iedereen blij en op deze manier bespaar je veel ruimte.

Afdekkap voor inbouw strijkplank met wandmontage

Toch niet iedereen blij? Want de strijkplank die je aan de wand gemonteerd had ziet er niet heel mooi uit of wordt snel vies? Ook hierop hebben we wat verzonnen; de afdekkap voor de strijkplank aan de wand. Dit ziet er wellicht wat strakker uit, en vies dat wordt hij zeker niet meer!

Häfele Ironfix

Dit merk inbouw strijkplanken levert kwaliteit waar je u tegen zegt, de kans dat je ooit weer een nieuwe inbouw strijkplank moet aanschaffen nadat je er één van dit merk hebt gekocht is bijzonder klein. ProBeslag biedt uitsluitend inbouw strijkplanken van dit merk aan, succes gegarandeerd!