opc_loader

Tafelbeslag

Tafelbeslag

Tafelbeslag waaronder hoekbeslag en hoekverbinders shop je voordelig in onze online shop. Ons tafelbeslag is onmisbaar als je zelf een tafel in elkaar wilt zetten. Met het hoekbeslag of de hoekverbinders kun je poten strak op elkaar laten aansluiten en stevig het tafelblad bevestigen. Het tafelbeslag is eenvoudig te monteren en te demonteren en is van hoge kwaliteit.

Resultaat:1
Resultaat:1

 

Tafel monteren met tafelbeslag

In ons assortiment vind je verschillend tafelbeslag omdat geen tafel hetzelfde is. Zo zijn er kleine verbinders voor lichte kleine tafels en hebben we ook grote hoekverbinders voor zwaardere grote tafels. Of je nu een klein bijzettafeltje in elkaar wilt zetten, een groot bureau wilt maken of een ronde eetkamertafel ontwerpt ons tafelbeslag is op vele momenten te gebruiken.

Meubelbeslag voor elk project

Naast het standaard tafelbeslag vind je in onze online shop ook klepscharnieren voor in te klappen tafelbladen. Voor ieder project hebben we het juiste meubelbeslag van hoge kwaliteit. Bekijk ook eens ons assortiment scharnieren en geleiders om zelf kasten in elkaar te zetten. Of het nou gaat om een kleine klus of een professionele klus op Probeslag bestel je eenvoudig en voordelig al het meubelbeslag en toebehoren. Voor veel artikelen geldt op werkdagen voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis.