opc_loader

Tafelpoten bestellen

Wil je tafelpoten bestellen bij een gerenommeerde online bouwwinkel waar je kwalitatief hoogwaardige, unieke losse tafelpoten kunt kopen? Bij ProBeslag in Amersfoort kun je eenvoudig en snel losse tafelpoten kopen. Door losse tafelpoten te kopen, geef je een unieke draai aan jouw meubelstuk. Wij bieden een ruim assortiment aan, bestaande uit meubelbeslag, scharnieren, ophangsystemen en verlichting. Welke kamer van jouw huis je ook verbouwt: in onze webwinkel vind je ongetwijfeld alle materialen die je nodig hebt voor het klussen.

Resultaat:1
Resultaat:1

Tafelpoten bestellen in een exclusieve (online) bouwwinkel

Wil je zelf je eigen tafel ontwerpen en bouwen? Dan is het kopen van losse tafelpoten en het juiste gereedschap essentieel. De poten zijn met vele materialen te combineren. Wanneer je zelf een tafel in elkaar zet, ben je vrijer in de afmeting en materiaalkeuze. De losse tafelpoten die je in onze winkel kunt kopen, zijn eenvoudig te plaatsen en eventueel te demonteren voor hergebruik. Bekijk ons assortiment om tafelpoten in jouw woonstijl te bestellen.  

Losse tafelpoten kopen voor je eigen ontworpen tafel

In onze webshop kun je originele en stijlvolle tafelpoten bestellen, waarmee je een geheel eigen look aan je tafel geeft. Of je nu losse, moderne tafelpoten met een aluminium, rvs-afwerking  of stevige tafelpoten met een houtlook wilt kopen: in ons online assortiment vind je de perfecte tafelpoten, maar bijvoorbeeld ook verstelbare keukenpoten. De poten kun je eenvoudig vastschroeven aan het tafelblad en deze hebben een hoog draagvermogen. Bovendien zijn onze tafelpoten slijtvast, perfect afgewerkt en gemaakt van duurzame materialen.

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan tafelpoten

Of je nu losse tafelpoten, grepen of keukenbeslag wilt kopen, bij ProBeslag in Amersfoort vind je alles dat je nodig hebt. Plaats je bestelling voor 22.00 uur (op werkdagen), dan verzenden wij je pakket dezelfde dag nog. Heb je behoefte aan advies of heb je vragen over het bestellen van losse tafelpoten? Stuur een e-mail te sturen naar contact@probeslag.nl of bel naar 033-258-7176.