opc_loader

Tafelpoten

Ben je op zoek naar een gerenommeerde online bouwwinkel waar je hoogwaardige, unieke tafelpoten kunt bestellen? Bij ProBeslag kun je eenvoudig en snel losse tafelpoten kopen. Wij bieden een ruim assortiment aan bestaande uit meubelbeslag, scharnieren, ophangsystemen en verlichting. Welke kamer van je huis je ook verbouwt: in onze webwinkel vind je ongetwijfeld alle materialen die je nodig hebt voor het klussen.

Resultaat:12VolgendeToon alles
Resultaat:12VolgendeToon alles

Tafelpoten bestellen in een exclusieve (online) bouwwinkel

In onze webshop kun je originele en stijlvolle tafelpoten bestellen waarmee je een geheel eigen look aan je tafel geeft. Of je nu losse, moderne tafelpoten met een aluminium of rvs-afwerking wilt kopen, of stevige tafelpoten met een houtlook: in ons online assortiment vind je de perfecte (verstelbare) tafelpoten. De poten kun je eenvoudig vastschroeven aan het tafelblad en deze hebben een hoog draagvermogen. Ongeacht de dikte en grootte van het tafelblad: de tafelpoten dragen het blad op een sierlijke en stevige wijze. Bovendien zijn onze tafelpoten slijtvast, perfect afgewerkt en gemaakt van duurzame materialen.

Losse tafelpoten kopen voor je eigen ontworpen tafel

Wil je zelf je eigen tafel ontwerpen en bouwen, dan zijn losse tafelpoten ideaal. De poten zijn met vele materialen te combineren. Wanneer je besluit zelf een tafel in elkaar te zetten, ben je vrijer in de afmeting en materiaalkeuze. De losse tafelpoten die je in onze winkel kunt kopen, zijn eenvoudig te plaatsen en eventueel te demonteren voor hergebruik, mocht je in de toekomst een nieuw tafelblad willen monteren. Ga je voor een paar moderne, vierkante tafelpoten of kies je voor stijlvolle ronde varianten? De keuze is aan jou!

Ontdek ons aanbod aan meubel- en keukenbeslag!

Of je nu losse tafelpoten, keukengrepen of ophangsystemen wilt kopen: ProBeslag is hét adres voor de echte klussers. Wij bieden een ruim assortiment aan onder andere meubelbeslag, gereedschap en keukenbeslag. Besluit je bij ons tafelpoten te bestellen? Plaats je bestelling voor 22.00 uur (op werkdagen), dan verzenden wij je pakket dezelfde dag nog. Heb je behoefte aan advies of heb je vragen? Stuur een e-mail te sturen naar contact@probeslag.nl of bel naar 033-258-7176.