opc_loader

Tafelpoten

Tafelpoten

Met onze originele stijlvolle tafelpoten geef je een geheel eigen look aan jouw tafel. In ons online assortiment vind je onder andere moderne tafelpoten met een aluminium of RVS afwerking. De tafelpoten zijn eenvoudig vast te schroeven aan het tafelblad en hebben een hoog draagvermogen. Door de duurzame materialen en hoogwaardige afwerking zijn de tafelpoten slijtvast.

Resultaat:12VolgendeToon alles
Resultaat:12VolgendeToon alles

 

Losse tafelpoten bestellen

Als je zelf je eigen tafel wilt ontwerpen en bouwen zijn onze losse tafelpoten ideaal. De poten zijn met vele materialen te combineren. Door het zelf bouwen van een tafel ben je vrijer in afmeting en materiaal keuze. De tafelpoten zijn eenvoudig te plaatsen en te demonteren voor hergebruik als je een keer een nieuw tafelblad wilt. Ga voor een paar moderne vierkante tafelpoten of maak je tafel af met een paar stijlvolle ronde tafelpoten.

Meubelbeslag voor montage en afwerking

Voor iedereen die graag zijn eigen meubels bouwt heeft ProBeslag een ruim assortiment aan meubel beslag. Naast tafelpoten vind je in onze online shop ook alles voor montage waaronder klepbeslag, verbindingselementen en softclose scharnieren. En om je meubels af te werken zijn er luxe meubelgrepen en knoppen welke mooi naar voren komen op vele soorten meubels. Ontdek de mogelijkheden met ons meubelbeslag!