opc_loader

Uitrektafel inbouw

Wil jij je (aanrecht)blad verlengen? Dat kan nu gemakkelijk met een inbouw uittrektafel! ProBeslag biedt uittrektafels aan met een draagvermogen van 100 kilogram, in verschillende breedtes en in verschillende kleuren. Ideaal voor mensen die wat kleiner wonen of meer ruimte nodig hebben in de keuken. Een absolute aanrader!

Resultaat:1
Resultaat:1

Inbouw uittrektafels met veel draagvermogen

ProBeslag biedt inbouw uittrektafels aan met een draagvermogen van maar liefst 100 kilogram, dit is eigenlijk altijd meer dan genoeg. Het mooie is, is dat deze uittrektafel vrijgedragen is. Dit betekent dat er tot de 100 kilogram draagvermogen geen pootje of iets dergelijks onder moet waardoor je veel ruimte hebt om dit te gebruiken. 

Breedte van de inbouw uittrektafel

ProBeslag biedt verschillende breedtes uittrektafel aan, omdat de kans groot is dat je hier een lade (al dan niet in de keuken) voor opoffert. Deze lades hebben natuurlijk verschillende breedtes en wij hebben er hopelijk één voor je die precies jouw breedte heeft!

Kleur inbouw uittrektafel

Wij  bieden verschillende soorten kleuren en printjes aan wat betreft de inbouw uittrektafels, kies er één die het beste past bij jouw eigenlijke blad.

In- en uitrollen van de tafel

Als je een uittrektafel koopt wil je natuurlijk wel dat dit een beetje soepel in- en uitrolt. Als je een inbouw uittrektafel bij ProBeslag koopt, weet je zeker dat dit het geval is.