opc_loader

Zwenkwielen

Met onze zwenkwielen kun je eenvoudig je meubels verplaatsen. Of je nu op zoek bent naar zwenkwielen voor op de werkplaats of voor in huis, in ons assortiment vind je altijd zwenkwielen passend bij jouw wensen. In onze online shop bestel je onder andere rubberen zwenkwielen, kunststoffen zwenkwielen en industriële verchroomde zwenkwielen.

Resultaat:1
Resultaat:1

 

Het kiezen van het beste zwenkwiel

Als je een zwenkwiel zoekt zijn er meerdere factoren van belang waaronder de draagkracht van het zwenkwiel, de afwerking van het zwenkwiel en de manier van plaatsen. Veel van de zwenkwielen in onze online shop hebben een draagvermogen van circa 50 kilogram, tenzij anders aangegeven. Dit draagvermogen is ideaal voor diverse meubels en verschillende soorten werkbanken.

Het plaatsen van de zwenkwielen

Onze zwenkwielen worden veelal geleverd inclusief montageplaat voor het eenvoudig monteren en een nette afwerking. Zo kun je snel op de hoeken van een meubel de zwenkwielen plaatsen voor direct rolgemak. Er zijn in ons assortiment zwenkwielen met en zonder rem. Mocht het voorkomen dat je je meubel ook wilt plaatsen op een hellend oppervlak, koop dan altijd een zwenkwiel met rem. Al onze zwenkwielen zijn van hoge kwaliteit en zeer duurzaam voor jarenlang gebruik.