opc_loader

Paumelles kopen

 Retour geen probleem!  Gratis verzending vanaf €150   Veilig betalen

Wil je paumelles van professionele kwaliteit kopen? Dan doe je dit het best bij ProBeslag, gevestigd in Amersfoort. Wij bieden namelijk een ruim assortiment aan met kwalitatief hoogwaardige scharnieren, waaronder paumelles. Hiermee bevestig je eenvoudig zelf de deuren aan jouw meubels en werk je het meubilair mooi en netjes af.

Resultaat:1
Resultaat:1

Paumelles kopen waarmee je jouw meubilair netjes afwerkt

Met de paumelles die je in onze webshop kunt kopen, realiseer je een sierlijke afwerking van iedere deur. In ons aanbod vind je zowel paumelles met sierknoppen als varianten met een antieke uitstraling. Naar wat voor soort look gaat jouw voorkeur? Kies je voor een stiftpaumelle van staal of een paumelle met een sierkop, vervaardigd uit messing? Wat jouw wensen nu zijn: met de paumelles uit ons assortiment verrijk je jouw meubel in een handomdraai. Alle onze scharnieren zijn zeer stevig, hebben een lange levensduur en kunnen dan ook tegen een stootje. Naast paumelles, vind je de volgende artikelen in ons assortiment:

Bestel de juiste paumelles voor jouw gewenste toepassing

De beste paumelles bestel je bij ProBeslag in Amersfoort. Indien je je bestelling plaatst voor 22.00 uur, verwerken we deze dezelfde dag nog. Weet je niet goed welke paumelles je het best kunt kopen? Bel naar 033-258-7176 of stuur een e-mail via contact@probeslag.nl, dan voorzien we je graag van advies op maat.