opc_loader

Plankdragers

Door plankdragers te kopen, monteer je eenvoudig planken of glasplaten aan de muur. Bij ProBeslag kun jeonder andere plankdragers, meubel-, keuken, bed- of draaibeslag kopen. Of je nu wandrekken, glasdragers of plankdragers voor glasplaten nodig hebt: met de artikelen die je bij ProBeslag kunt kopen, wordt elk (bouw)project een succes. Ontdek ons ruime assortiment aan bouwartikelen.

Plankdragers kopen bij dé specialist in bouwartikelen

Met de plankdragers uit ons assortiment, wordt het ophangen van je planken een eitje. Ben je op zoek naar een verdekt ophangsysteem voor het vastmaken van zwevende planken of zoek je klemdragers die speciaal zijn ontworpen voor het bevestigen van glasplaten? In onze webshop bieden wij plankdragers in allerlei soorten en maten aan. Onze plankdragers bieden dé oplossing om in enkele stappen je planken op te hangen met een stijlvolle afwerking. Met onze klemdragers in diverse afmetingen, klaar je iedere klus.

Stevige plankdragers voor glasplaten kopen

Welke plankdragers je het beste kunt kopen, hangt natuurlijk af van het soort planken dat je wilt bevestigen. Wil je een glasplaat ophangen en ben je op zoek naar hoogwaardige (klapbare) dragers voor glasplaten? Een glasplaat wil je natuurlijk op zo’n manier bevestigen dat het grootste oppervlak van je glasplaat in het zicht blijft en je zicht niet door lelijke ophangbeugels wordt gestoord. Om dit te realiseren, biedt ProBeslag speciale klemdragers aan waarmee je de glasplaat netjes ophangt met een nette afwerking. De dragers beschikken over een klemfunctie en beschadigen de glasplaat niet. Tevens zijn de klemdragers geschikt voor het bevestigen van houtplaten en kunststofplaten.

Zwevende planken bevestigen

Wil je zwevende planken ophangen? Dan zijn onze onzichtbare schapdragers de ideale koop. Met dit ophangsysteem plaats je door middel van ophangbouten een plank aan de muur zonder beugels. Het resultaat: een mooie, hangende plank geschikt voor het tentoonstellen van accessoires of te gebruiken als extra boekenplank op kantoor.

Plankdragers kopen bij een specialist: bestel nu

Of je nu plankdragers voor glasplaten, zwevende planken of houtplaten wilt kopen: bij ProBeslag vind je de beste oplossingen voor ieder project. Ontdek nu ons ruime assortiment aan artikelen als meubelbeslag, plankdragers, kabeldoorvoeren en tafelpoten en bestel jouw benodigdheden. Heb je een vraag of behoefte aan persoonlijk advies? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar contact@probeslag.nl of te bellen naar 033-258-7176.