opc_loader

Plankdragers

Plankdragers

Met onze plankdragers kun je eenvoudig al je planken ophangen. Of je nu op zoek bent naar een verdekt ophangsytsteem voor zwevende planken of klemdragers speciaal voor glasplaten. Onze plankdragers bieden de oplossing om in een paar stappen planken op te hangen met een stijlvolle afwerking. Bekijk ons online assortiment en vind je de juiste plankdragers voor jouw klus.

Plankdragers voor glasplaten

Een glasplaat wil je zo plaatsen dat je nog zo veel mogelijk van je glasplaat ziet en geen lelijke ophangbeugels hebt. Speciaal voor het plaatsen van glasplaten koop je op ProBeslag klemdragers waarmee je de glasplaat netjes afgewerkt kunt ophangen. De dragers hebben een klemfunctie en beschadigen de glasplaat niet. Onze klemdragers zijn tevens ook geschikt voor het bevestigen van houtplaten en kunststof platen. Er zijn klemdragers in verschillende afmetingen zodat je altijd de juiste klemmen vindt.

Zwevende planken ophangen

Om een plank zwevend op te hangen zijn onze onzichtbare schapdragers ideaal. Met dit ophangsysteem kun je door middel van de ophangbouten een plank aan de muur plaatsen zonder beugels. Mooi als hangende plank voor accessoires of als extra boekenplank in het kantoor. Hoe je jouw planken ook op wilt ophangen, voor alle type planken vind je in onze online shop de beste oplossing. Bestel voordelig jouw plankdragers online voor een geslaagd project!