opc_loader

Design plankdragers

Met de design plankdragers uit ons assortiment is iedere plank stijlvol te monteren. Voor iedere interieur en voor iedere kamer vind je in onze online shop de beste plankdragers. Van strakke RVS draagarmen tot sierlijke geborstelde dragers. Onze design plankdragers zien er niet alleen mooi uit maar zijn ook nog eens zeer sterk voor een hoog draagvermogen.

Resultaat:1
Resultaat:1

 

Bevestigen plankdrager

Al onze plankdragers zijn eenvoudig te monteren. Voor een goede montage is het belangrijk dat de plank goed recht hangt en de plank stevig aan de muur bevestigd wordt. Door een goede bevestiging is het draagvermogen maximaal. Zo vind je in ons assortiment design plankdragers met een draagvermogen tot wel 100 kilogram.

Onzichtbare plankdragers

Naast onze moderne design plankdragers heeft Probeslag ook onzichtbare plankdragers voor het zwevend ophangen van planken. Deze voordelige plankdragers zijn ideaal voor het creëren van extra ruimte of voor het stijlvol ophangen van legplanken. Wat de klus ook is met ons uitgebreide assortiment ophangsystemen slaagt ieder project!