opc_loader

Klemdragers

Klemdragers speciaal voor het ophangen van glasplaten. Onze stijlvolle klemdragers zorgen ervoor dat de glasplaat stevig wordt bevestigd en mooi in het zicht blijft. De klemdragers zijn ideaal voor glazen platen maar ook goed te gebruiken voor het ophangen van diverse houten platen en kunststof platen.

Resultaat:1
Resultaat:1

 

Plaatsen van glasplaten

Met onze klemdragers heb je snel je glasplaten bevestigd. De dragers kun je eenvoudig vast schroeven aan de muur. Vervolgens kun je de plaat ophangen door deze vast te klemmen tussen de dragers. Onze klemdragers klemmen de platen stevig vast zonder deze te beschadigen. Voor verschillende plankdiktes bestel je in onze online shop de juiste klemdragers. Zo zijn er al klemdragers voor platen vanaf 4 millimeter en zijn er klemdragers welke wel tot over de 20 millimeter te verstellen zijn.

Draagvermogen van klemdragers

Het draagvermogen van onze dragers met klemfunctie is afhankelijk van meerdere factoren. Zo is het type materiaal en de dikte en diepte van de plank belangrijk alswel de aard van de bevestiging wand. Onze klemdragers zijn van hoge kwaliteit en veelal vervaardigd van RVS wat eenvoudig te reinigen is en lang mooi blijft. Het RVS materiaal geeft in combinatie met glas of hout een stijlvolle moderne uitstraling. Bestel in een paar klikken eenvoudig jouw klemdragers online.