opc_loader
Filters
Draagarm
Draagvermogen

Klapbare plankdragers

Met onze klapbare plankdragers wordt er ruimte gecreëerd in iedere kamer. Ideaal voor garages en werkplaatsen. Ontdek het hoge draagvermogen van de klapconsoles in ons assortiment. Er zijn plankdragers met een draagvermogen tot wel 500 kilogram. De klapconsoles zijn eenvoudig te bevestigen en van zeer hoge kwaliteit.

Resultaat:1
Resultaat:1

 

Het bevestigen van een klapconsole

Voor een hoog draagvermogen is het belangrijk dat de plankdragers goed stevig bevestigd worden. Onze klapconsoles zijn eenvoudig in de muur te boren, zorg ervoor dat de muur stevig genoeg is voor het draagvermogen van de plankdrager. Het draagvermogen van de plankdragers wordt per set weergegeven. Om het draagvermogen te verhogen kunnen meerdere klapconsoles per plank gemonteerd worden.

Klapdrager met vergrendeling

De vergrendeling van de klapconsoles zorgt ervoor dat klapbare arm bij openklappen automatisch vergrendelt voor het veilig gebruik van de klapconsoles. Naast inklapbare plankdragers biedt Probeslag ook plankdragers voor verdekte ophanging en design plankdragers. Al onze plankdragers zijn eenvoudig online te bestellen en worden snel en veilig geleverd.