opc_loader

Verdekte ophanging

Om je planken zwevend op te hangen zijn onze onzichtbare plankdragers ideaal. Met dit zwevende draagsysteem kun je eenvoudig planken aan je muur bevestigen zonder dat er beugels onder aan de plank zichtbaar zijn. Met onze verdekte schapdragers plaats je op je muur één of meerdere planken met voldoende draagkracht voor onder andere accessoires en boeken.

Resultaat:1
Resultaat:1

 

Het plaatsen van een zwevende plank

Met onze onzichtbare schapdragers is het eenvoudig om verschillende soorten planken zwevend op te hangen. Het beste kun je kiezen voor een wat dikkere plank welke voldoende ruimte geeft voor de ophangbout en voor een mooie robuuste look. De schapdrager zelf kun je aan de muur bevestigen om vervolgens de plank met de vooraf geboorde gaten over de bouten te schuiven.

Draagkracht zwevende planken

Onze verdekte ophangsystemen zijn zeer stevig wat maakt dat ze een hoog draagvermogen hebben. Zo kan een goed bevestigde plank makkelijk 100 kg per m2 dragen, natuurlijk is de aard van de bevestiging wand hier ook van belang. Creëer in de woonkamer planken voor vazen en boeken of maak in de badkamer een zwevende plank voor handdoeken. Wat je project ook is met de ophangsystemen van ProBeslag maak je voordelig van jouw project een succes.