opc_loader

Verdekte ophanging

Wanneer je een zwevende plank wilt plaatsen met onzichtbare plankdragers, bestel je het juiste draagsysteem bij ProBeslag, gevestigd in Amersfoort. Met de zwevende draagsystemen uit ons assortiment, bevestig je eenvoudig planken aan de muur, zónder dat de beugels onder aan de plank zichtbaar zijn. Bevestig een of meerdere planken aan een muur in een ruimte naar keuze en organiseer je favoriete objecten.

Resultaat:1
Resultaat:1

Eenvoudig zelf een zwevende plank plaatsen in een ruimte naar keuze

Het plaatsen van een zwevende plank doe je heel eenvoudig met behulp van onze onzichtbare schapdragers. Je kunt het best kiezen voor een wat dikkere plank, zodat er voldoende ruimte aanwezig is om de ophangbout te bevestigen. Bovendien creëer je zo een mooie, robuuste look. De schapdrager bevestig je gemakkelijk zelf aan de muur, waarna je de plank met de vooraf geboorde gaten over de bouten kunt schuiven. Plaats een zwevende plank in de woonkamer en stel je mooiste vazen, accessoires en boeken tentoon of bevestig een plank aan een badkamermuur en hang hier je handhoeken aan. Ontdek ook onze kapstokhaken en wandrekken.

Plaats een zwevende plank in de bad-, woon- of slaapkamer

Als een zwevende plank wil plaatsen, kies je het best voor de verdekte ophangsystemen van ProBeslag in Amersfoort. Deze zijn namelijk zeer stevig en hebben een hoog draagvermogen. Zo kan een goed bevestigde plank makkelijk 100 kilogram per m² dragen. Bestel direct plankdragers naar keuze of neem contact met ons op via contact@probeslag.nl of 033-258-7176 bij vragen of behoefte aan advies.