opc_loader

Wandrekken

Design wandrekken

Naast losse plankdragers vind je in ons assortiment ook multifunctionele wandrekken van hoge kwaliteit. Onze wandrekken zijn een waardevolle toevoeging voor de moderne keuken. Maar de wandrekken zijn door hun design look stijlvol om in alle ruimtes in huis te plaatsen. De wandrekken zijn leverbaar met onder andere legplanken, hakenlijsten en bordenrekken.  Al onze wandrekken zijn leverbaar in verschillende afmetingen.

Resultaat:1
Resultaat:1

Plaatsen van een wandrek

Het plaatsen van een wandrek gaat eenvoudig en snel. Zo worden onze Wesco wandrekken volledig gemonteerd geleverd. Bepaal de look en de indeling van je nieuwe wandrek door gebruik te maken van alleen legplanken of voeg ook inlegrekken aan het wandrek toe. Zowel de wandrekken zelf als de bijbehorende accessoires zijn van sterk aluminium en kunnen tegen een stootje.

Wandrek voor multifunctioneel gebruik

In de keuken is het wandrek ideaal om te gebruiken voor het opbergen van borden en kookgerei. Maar het wandrek is niet alleen mooi voor in de keuken. Zo is in de woonkamer het het wandrek een mooie plek voor accessoires en boeken. Doordat het mogelijk is om haaklijsten toe te voegen aan het wandrek is het rek ook geschikt om te gebruiken als kapstok met extra ruimte voor het opbergen van kleding.