opc_loader

Wandrekken

Ben je op zoek naar stevige wandrekken voor in de keuken? ProBeslag, gevestigd in Amersfoort, biedt een ruim assortiment aan met zowel losse plankdragers als multifunctionele wandrekken van hoogwaardige kwaliteit. Door hun stijlvolle design, zijn onze wandrekken een ware verrijking van iedere moderne keuken. De rekken zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en leverbaar met legplanken, hakenlijsten en bordenrekken.

Resultaat:1
Resultaat:1

Stijlvolle wandrekken voor in de moderne keuken

Het plaatsen van de wandrekken in de keuken doe je snel en eenvoudig. Zo worden bijvoorbeeld onze Wesco wandrekken volledig gemonteerd geleverd en hoef je deze alleen nog op te hangen. De wandrekken zijn naar wens in te richten en zijn tevens multifunctioneel. Zo kun je bijvoorbeeld inlegrekken toevoegen aan de legplanken en berg je al je borden en kookgerei overzichtelijk op. De wandrekken zijn ook een perfecte toevoeging aan een ruimte als de woonkamer voor het tentoonstellen van boeken en accessoires. Bekijk ook onze andere plankdragers, zoals:

Bestel multifunctionele wandrekken van professionele kwaliteit

Wanneer je wandrekken voor je keuken koopt bij ProBeslag in Amersfoort, ben je ervan verzekerd dat je rekken en bijhorende accessoires van hoogwaardige kwaliteit zijn. Doordat deze zijn gemaakt van sterk aluminium, kunnen de rekken wel tegen een stootje. Heb je vragen over de wandrekken uit ons assortiment? Dan bereik je ons via contact@probeslag.nl of 033-258-7176.